Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:32 | September 30, 2015

#YOUStockholm

IMG_6951 IMG_6927 IMG_6924 IMG_6923 Namnlösw IMG_6928Mat från härliga Urban deli som även skickade med en presentcheck som vi får utnyttja i deras butik! 😀IMG_6933 IMG_6935 IMG_6934 IMG_6937 IMG_6938 IMG_6936 IMG_6943 IMG_6940 IMG_6945Såhär ska man föna för att få till volymen själv, lägg mousse i hårbotten, vänd skallen upp och ner och föna tills det är torrt. Glöm heller inte värmeskyddet! 😉IMG_6950 IMG_6948Mitt hår var babylent och kändes så luftig efteråt.
IMG_6947

God morgon alla pluttisar! Allt bra med er?

Jag sov som en kråka inatt, fastnade framför tvn och mobilen och vips blev klockan asmycket. Jag som annars lägger mig runt 22 somnade någon gång efter midnatt…

Igår kväll var jag på en supermysig kväll tillsammans med NOBE och YOU Stockholm, Daniel hade bjudit in några få till ett intimt event där vi åt massa gott, tjitt tjatade och blev stylade. Frisörerna tvättade våra hår och hjälpte oss med det vi behövde, jag ville lära mig att föna håret och få det lite mer fylligt eftersom jag tycker att det är så svårt att få till själv. Jag fick lite tips och tricks av en supergullig tjej som hade hand om mig och jag fick även med mig produkterna hem som skapade min look. Jag var så himla glad! 😀

De andra fick sina hår lockade, fönade och Tilde fick till och med en klippning som hon blev grymt snygg i. Jag har ju min älskade frisör Elin Johansson som är den enda som får klippa, färga och behandla mitt hår och jag skulle aldrig i världen byta bort henne. Men en rejäl tvätt, skalpmassage plus att jag fick lära mig fönteknik var behövligt! 🙂


12 kommentarer12 kommentarer om “#YOUStockholm”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • nämen guuu så trevlig grej! det där hade man behövt,. hhee

  Reply
 • Min frisör gör alltid huvud massage när hon tvättar mitt hår 🙂 Det är sååå skönt

  Reply
 • Jag älskar när jag får massage hos min frissa. Inte bara skalpen utan nacke och axlar oxå. Såå skönt.

  Reply
 • Snygg jacka!! 😀 Vart kommer den ifrån?

  Reply
 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • Och har marcelo bett om ursäkt för det innlägg han skrev i går ?

  Reply
 • Varför ska han be om ursäkt, hon har skrivit saker om han också
  tidigare jag fattar ingenting

  Reply
 • Låt dom sköta det själva. Spelar ingen roll vem som skrivit vad. Man är själv ansvarig för det som skrivits

  Reply
 • Tilde är Stockholms snyggaste kvinna!

  Reply
 • Vilken härlig afton!!
  Jag är faktiskt ganska bra på att föna mitt hår. Locka kan jag också, men nu när det har blivit riktigt långt så har jag svårt att få lockarna att hålla bra. Tycker att jag preppar och trixar som man ska, men tji. Speciellt luggen raknar fort. Tips?

  Reply
 • Vad fin du blev i håret 🙂

  Reply
 • Vart är jackan ifrån ?! 😀

  Reply