Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:24 | September 30, 2015

Utbildning i kosmetisk tatuering

Namnlös.jpg Skärmavbild 2015-09-30 kl. 20.09.53 Skärmavbild 2015-09-30 kl. 19.57.36Före och efterbilder från Stockholms Beauty Center.


Okej!
Så nu kan jag berätta vad det är för utbildning som jag vart sugen på och det är 3D bryn, kosmetisk tatuering. Jag är utbildad inom makeup och jag tycker att det är superkul men det som jag alltid dragits till det är när resultat ser naturliga ut. Jag älskar en naturlig makeup, om man genomgår en operation ska det inte synas, naturliga utseenden helt enkelt! Och jag fastnade väldigt mycket för bryn för att det gör så himla mycket med utseendet, jag själv kan gå helt osminkad så länge jag har mina bryn och jag vet att det är många som känner så.

Jag har tidigare jobbat med cancerpatienter på Parelle och dom sa att det värsta var när man tappade brynen för då kände man inte igen sig själv, brynen är ju liksom ramen för ditt ansikte och utan dom kan du se ut som en helt annan människa.

Så jag beslutade att gå den här utbildningen och då hos Lulu på Stockholms beauty center då hon var den som tog tekniken 3D- bryn hit till Sverige, det var till och med hon som döpte det till just 3D- bryn. Hon är otroligt duktig och gör många bryn varje dag, hon kan garanterat göra det i sömnen. 😉

Info om kursen:
-Kursavgift: 16.000:-, exkl. moms, betalas två veckor innan kursstart. Anmälningsavgift: 5.000:-, betalas vid bokningstillfället. När anmälningsavgiften är betald så är din plats på kursen säkrad. Denna anmälningsavgift dras av från kursavgiften. Återbetalas ej utan läkarintyg vid eventuell sjukdom.
-Utbildningstid: 3 dagar 10:00-17:00 . Full närvaro krävs.
-Det ingår nålar, färger, tatueringspenna, bedövning, korrigeringsfärg, engångskoppar (räcker till cirka 40 behandlingar) d.v.s allt du behöver.

För mig kommer utbildningen vara lite annorlunda med tanke på mitt bloggyrke så jag kommer gå några timmar då och då för att se hur allt går till, lyssna på kundbemötande mm. Det kommer att bli så kul och jag ser fram emot att göra mina första bryn på en kund, men till dess ska jag sitta och öva på låtsashud här hemma. Ha en fin kväll! 😀

Ni kan läsa allt om kursen här!


20 kommentarer20 kommentarer om “Utbildning i kosmetisk tatuering”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en fin kväll du också 🙂

  Reply
 • Alla de ser bättre ut innan. Ser hemskt ut efter tycker jag. Snyggare att bara fylla i dem själv

  Reply
 • Det är så mycket snyggare efteråt!

  Reply
 • Måste ju vara bra för den som inte har några ögonbryn tex cancerpatienter 🙂 Ska bli kul att se dina första

  Reply
 • Ja verkligen!

  Reply
 • Jag vill göra dem hos dej brukar bli jättebra lycka
  till med utbildningen vad spännande.

  Reply
 • Vad kul! Ser fram emot detta! 😀

  Reply
 • åh vad glad jag blir att du ska göra det!! Jag har ju velat gör det här så länge men vågar inte. Det är ju läskigt om det blir fel, fult eller nått. Men skulle vara så skönt att slippa fixa hela tiden. Så GÖR DEN, utbildningen så kommer jag! 😀

  Reply
 • Absolut! 😀

  Reply
 • Det här tror jag passar dig väldigt bra ! 🙂

  Reply
 • Jag föredrar eg äkta ögonbryn. Men du kommer göra detta bra tror jag

  Reply
 • Hej Annica! Jag undrar vilken modell det är på dina Nike skor? Sen undrar jag även om du upplever dom stabila och ifall du tycker att dom fungerar bra som gymskor? Ska nämligen köpa mig ett par nya. Kram! 🙂

  Reply
 • Jag fattar inte riktigt. Kursen är 21 timmar och det krävs full närvaro. Du ska gå några timmar då och då för att se hur det går till. Hur kan du då bli utbildad??

  Reply
 • Jag går då totalt 21 timmar fast på olika dagar så att jag får gå igenom alla momenten.

  Reply
 • Det är ju perfekt att du kan få ihop dina timmar utspritt. Man behöver ju inte gå sammanhängande tid bara man får med sig all utbildning i slutändan.
  Har jag haft behov av att fixa mina bryn skulle jag lätt gå till dig.

  Reply
 • Aha

  Reply
 • Tyckte inte resultatet ser alls naturligt ut. Det gör dock resultaten på denna salong! http:///bilder-22545359 Mycket bättre, kolla!

  Reply
 • Jag gjorde kosmetiskt ögonbrynstatuering i 3D stråteknik i lördags och det är helt klart det bästa jag gjort! Jag är så nöjd! Avskydde mina ögonbryn innan.

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag måste börja med att säga att jag älskar din blogg. Vad roligt att du har börjat gå denna utbildning. Jag har själv varit sugen på att gå en jag med (är utbildad frisör, MUA och fransstylist). Om du behöver någon att träna på ställer jag gärna upp som modell 🙂 Med vänlig hälsning, Malin Bergman

  Reply
 • Hej Annica!

  Blev sugen på den där 3D-kursen du gick men kunde inte hitta nåt om utbildning på deras hemsida. Vet du om de fortfarande har kurser?

  Med vänlig hälsning, Lina

  Reply