Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:28 | September 30, 2015

Kosmetisk tatuering

  
Hej!

Just nu är jag på Stockholms Beauty Center. Melissa gjorde IPL på mig vid 15:30 men varför jag är kvar är för att Lulu ska utbilda mig på att göra kosmetisk tatuering. Det är det jag vart sugen på att utbilda mig inom och eftersom Lulu var den person som tog in det till Sverige så kändes det bäst att gå till henne. Jag menar kolla in deras Instagram vad fina bryn dom gör. 😀

Jag vet ju hur jag ska forma bryn på personer då jag är utbildad makeup artist och det är tydligen det svåraste, att få till formen. Jag kommer skriva mer om utbildningen sen för nu ska jag titta vidare! 😀


3 kommentarer3 kommentarer om “Kosmetisk tatuering”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hade du velat att Marcelo stog o visade snoppen i en tidning ? nej,, dåsa de vi säger, du är lite av en …. seriöst ska alltid visa kroppen när du ska tjäna lite cash… golddigger… marcelos ord, o sanning… förstår inte logiken i ditt tänkande tyvärr

  Reply
 • Som Marcelo själv skrev idag: var och en bestämmer själv vad dom vill göra med sitt liv. Han älskar Annica minst lika mycket ändå. Så det största problemet verkar vara du själv Henrik eller allt vad du kallar dig

  Reply
 • Hej!
  Det är en annons från nelly som tar upp halva din blogg. Man ser inte hela bilder och det är tråkigt och svårare att läsa. Är det meninen att det ska vara så? 🙂 Kram

  Reply