Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:50 | September 30, 2015

Ansiktsbehandling hos Elita

IMG_6921 IMG_6919Dermaceutic har väldigt många bra produkter, min favorit är K ceutic som hjälper mig att hålla att rodnad från ansiktet borta.IMG_6920 IMG_6918 IMG_6922

Dagens skönhetstips- gå och gör en ansiktsbehandling! 😀

Igår hade jag en tid inbokad hos denna fantastiska tjej, Elita Löfblad som håller just nu till på Bangs Clinic. Elita är en otroligt duktig hudterapeut som arbetar mycket med masker, peelingar och syraprodukter, resultatinriktad hudvård. Jag tycker att man bör gå på ansiktsbehandling minst två gånger om året eller kanske till och med köra en kur som jag ska göra nu för att städa och kicka igång huden.

Jag hade bokat in mig på Mask peel från Dermacutic, det är en djuprengörande kemisk peeling som ger en fin lyster och renar huden effektivt. Elita arbetar med 30% glykolsyra och i själva behandlingen så ingår rengöring med pree-peel, peeling med Mask peel och avslutande creme. Denna Mask peel är bra att köra som en kur på 4 gånger med 2 veckors intervall för absolut bästa resultat vilket jag själv kommer att göra. Plus att jag under denna tid också kommer att använda dermaceutics hemmavårdsprodukter. 🙂

Redan när hon började att tvätta av mitt ansikte höll jag på att somna, hon har så otroligt mjuka händer och är också väldigt lätt på handen så jag blev otroligt avslappnad. Sedan under ansiktsbehandlingens gång fick jag även mina bryn färgade och plockade så nu är även dom fina. Milk peelen pirrade sådär lite skönt när den var på och efter den en rejäl portömning så nu är min hud så fräsch den bara kan bli och jag känner mig så himla ren! 😀

Jag fick höra av Elita att min hud är ganska känd, hon har kunder som kommer in och säger “Jag vill ha sådan hud som Annica Englund” och det är så himla kul att höra. Är det något jag är riktigt glad över så är det min hud, att den är så fin trots att jag tidigare vart en två och vattenmänniska. Men börjar man ta hand om sin hud i tidig ålder med rätt produkter så kommer den att hålla sig fin längre. 😉


3 kommentarer3 kommentarer om “Ansiktsbehandling hos Elita”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Håller absolut med! Man ska börja tidigt att ta hand av sin hud!
  Vilka ärliga produkter!
  Jag vet att det är mycket viktig att göra minst två gånger om året en peeling men har svårt att tror att den funkar och kanske kostar mycket?

  Reply
 • Halloj! Genom hela puberteten och upp tills jag blev 24 år hade jag i princip aldrig någon finne. Men strax efter att jag blev 24 har jag nu börjat få små vita pormaskar under huden, som om jag klämmer blir till just finnar. Vet att man inte ska klämma så undviker det så gått det går.

  Jag misstänker dock att jag har någon hormonell obalans i kroppen, eftersom att pormaskarna och finnarna är begränsade till runt munnen och käkbenen. Har du något tips på hur jag blir kvitt denna hormonella obalans? Finnarna började komma upp i samband med en graviditet, men nu är det ett bra tag sedan. Jag planerar att gå till en hudteraput snart för att ta reda på vilken hudtyp jag har och vilka produkter jag ska använda. Men i och med att det säkert är hormonell obalans så känns det som något som bäst botas från insidan.

  Reply
 • Älskar verkligen din blogg. Har de senaste åren använt Dermaceutics produkter. Hade stora problem med torr hud och använder k-ceutic dagligen. Fullkomligt älskar den. Har gjort sån stor skillnad för mig. Jag handlar alla mina produkter hos sethandsally.com som verkligen blivit en ny favoritaffär.

  Reply