Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:42 | September 1, 2015

Raw inspirations-workshop

IMG_4250 IMG_4251 IMG_4253IMG_4268 IMG_4255IMG_4262IMG_4261 IMG_4260Receptet på denna otroligt goda, nyttiga, hälsosamma lasagne kommer ni få inom kort! 😉IMG_4265 IMG_4264 IMG_4266 IMG_4270

Hej!
Jag har vart på möte samt träffat min PT, idag blev det dubbelpass men det var två olika slags träning så jag har fortfarande energi att klara av denna dag. 😀 Idag när jag träffade Emelie och hon satt mig i arbete såg hon vilken skillnad det var på min kropp, på endast en vecka. Jag själv känner stor skillnad, har mer energi och känner mig mycket tajtare och mina muskler syns mer. Ni kommer få se i ett senare inlägg för nu tänkte jag prata om gårdagens fantastiska event som Maya från Oslagbar Hälsa hade. Hon, precis som jag, är ett stort fan av raw-food så hon hade ett raw-food event där vi gäster fick vara kreativa och laga vår egna middag.

Det här eventet hade allt som jag annars brukar sakna på många event, det var en aktivitet, vi fick samarbeta, vara kreativa, vi lärde oss väldigt mycket, vi fick äta otroligt god och nyttig mat och dricka hälsodrinkar till istället för alkohol plus att denna gåvopåse man fick med sig hem var så genomtänkt. Det var inte bara massa prover som var nedkastade utan vi fick med oss Bosch senaste MaxoMixx med Cube cutter, en PH9 generator, hälsodrink och pulver, bodylotion och Daily greatness Journal som var liksom perfekt för mig. Det är en bok där du dagligen fyller i saker du är tacksam över, vad du önskar, dagens känslor alltså jag ska fota den och visa er för den är verkligen perfekt för en liten panikångestattack-tjej som mig som måste ha allt planerat dagligen för annars bryter jag ihop. 😀

Det var en röd tråd genom allt och jag blev så inspirerad och hade det så himla roligt, nu vill jag typ bara laga raw-food här hemma och bjuda över mina vänner så de får smaka vad gott det är och framför allt hälsosamt! 😀


6 kommentarer6 kommentarer om “Raw inspirations-workshop”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kul att du tog med dig Marcelo 🙂 Det här ser mycket roligare ut en andra event du “springer” på. Maten ser verkligen god ut

  Reply
 • Blir glad när du tar med dig Marcelo när han vill följa med ett trevligt event en del andra du går
  på är inte så bra

  Reply
 • Kommer du lägga upp förr videos på måndagar? Det va jätte kul

  Reply
 • Det ser fantastiskt gott ut måste jag säga!!

  Reply
 • är du på cocktail party ? som du skulle på enligt vecko schemat eller är du hemifrån på annat galej ?

  Reply
 • Åh vilken fin blus du har på dig vart kommer den i från? Du är min förebild ❤️

  Reply