Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:19 | August 31, 2015

Veckans schema

d-10_2014-Hello-Kitty-Ribbon-Schedule-Planner-Diary-Book_pink-c_05
God morgon!
Jag vaknar till massa fina kommentarer idag, gud vad fina läsare jag har! Jag är så glad att jag har er! Jag sov väldigt dåligt inatt, vaknade flera gånger och hade hemska drömmar. Jag vaknade av att jag ryckte till och var alldeles svettig, jag märker att det är en obalans i mitt liv just nu men jag försöker att komma på banan igen.

Igår kväll var jag med Daniel, han fungerar lite som min psykolog just nu för han kommer med så kloka saker. Jag är så glad att jag kan prata med honom för han ser saker ur en annan synvinkel plus att han är kille och får mig att förstå att killar inte alls tänker på samma sätt som oss tjejer. Jag har alltid vart en känslomänniska, jag vill att Marcelo ska fråga mig varje dag hur jag mår, jag vill prata mycket känslor med honom men han har aldrig vart en sådan människa. Visste ni att jag aldrig sett Marcelo gråta!? Han kan göra illa sig rejält, han kan vara med om tuffa svackor eller höra hemska och jobbiga saker men han gråter inte utan han är bara tyst. För mig är det viktigt att han kan utrycka sina känslor så jag vet hur han mår eftersom jag själv fungerar så och då vet jag även hur jag ska kunna reagera för att hjälpa till. Nåväl, vem har sagt att livet ska vara lätt? Det finns människor med så mycket värre problem än oss men i mitt liv så är det prio på att vårt förhållande ska lösa sig.

Här ovan har ni också vad som händer i veckan. Idag ska jag alltså på möte med kanalen som har Big Brother i år. Det kommer tydligen vara ett helt annat koncept i år vilket jag inte fattar, varför inte göra det som vår säsong? 2012 och 2011 var väldigt bra år med höga tittarsiffror, varför inte göra samma sak igen? Så fort de ändrade så gick siffrorna ner drastiskt…

Efter mötet ska jag lära mig laga RAW-food. Jag är helt besatt av det och har blivit inbjuden till ett event där jag ska få lära mig så det är jag väldigt glad över. 😀

Hoppas att ni får en bra start på denna vecka! Puss!


16 kommentarer16 kommentarer om “Veckans schema”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Min sambo är likadan. Har lärt mig att det inte betyder att han inte bryr sig osv utan han är helt enkelt sån som person. Tycker också de jobbigt när man inte kan läsa av hur den andra mår. En annan blir arg, ledsen eller helt enkelt visar känslor. Man får väl acceptera att den andra inte är så utan läget är lugnt ändå. Fast de är svårt. Man själv känner sig som en hormonell storm i mellanåt

  Reply
 • Det är samma här. Min sambo har också svårt med att visa känslor. Men som du säger man får acceptera det. Man får försök hitta en lösning från bådas håll. Vi försöker att äta middag tillsammans på kvällen. Då pratar vi om hur dagen varit bla. Vi är alla olika. Försök att avsätta tid till att bara vara Annica o Marcelo. Inga mobiler, kompisar mm

  Reply
 • Ja men när vi käkar så vill inte han prata, han vill fokusera på sin mat och sedan göra annat. 😀

  Reply
 • Ja jag förstår det men jag vill ha respons, det är jätteviktigt tycker jag. Och att man är väldigt öppen och ärlig. Förr kunde vi prata om allt men numera är Marcelo…tyst typ.

  Reply
 • Jag har 3bröder och varit ihop med min kille i 4år så jag kan lugnt säga att det är likadant hos mig. Jag är den som har varit hormonell (mina bröders beskrivning av mig) hela livet. Min kille är världens goaste men jag får dra ur han allt… Han förstår mig och gör allt för mig
  Så jag har någonstans förstått att vi är olika tjejer/killar tror man ej får ta allt personligt (det är vad jag gjort) då grubblar man mindre!
  Sen kan man ha saker i bagaget sen tidigare som är hinder i förhållandet.” Min mamma sa alltid att man måste först se till sina egna demoner innan man ger sig på andras”
  Kämpa men ha kul resten av tiden. Kram

  Reply
 • Det ska jag komma ihåg!

  Reply
 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • U 2!

  Reply
 • Det Marcelo har skrivit tidigare att han älskar dig så otroligt mycke jag tror du får mycke kärlek
  av honom men det kanske bero på dig lite också alla är vi inte samma människor alla kan inte
  gråta han har nog mycket i sina tankar ta en dag och prata ut om allt lägg bloggen och telefon
  på sidan

  Reply
 • Ja det är ofta jag lägger bloggen åt sidan och förinställer men av någon konstig anledning så kommer andra saker upp.

  Reply
 • En del av ditt problem, över huvud taget, är nog att du tror att alla vill vara som dig och att ditt sätt att vara är det enda rätta.
  Hoppas det löser sig.

  Reply
 • Kan tillägga att jag verkligen inte menar att Marcelo är något “offer.”
  Han har säkert sina dåliga sidor han med 😉 och har lika stort ansvar för att ert förhållande fungerar.

  Reply
 • Nej verkligen inte.

  Reply
 • du sänkte ju bb,,,tro inte att du e gudinnan….

  Reply
 • varför vill dom arbeta med mig då?

  Reply
 • “Om det inte vore för det sexuella så skulle jag bo ihop med en man” är det många killar som säger… 😉 vet inte om vi måste acceptera att det faktiskt är så att män o kvinnor ofta tänker olika när det gäller förhållande,känslor mm,se till att göra din del för att förhållandet skall vara bra =D,mer än så kan du inte göra……

  Reply