Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:21 | August 31, 2015

PT prova på

NamnlösHär har ni mina resultat vecka för vecka sedan jag lade om kosten och träningen. 🙂

 

 

För tre veckor sedan ändrade jag om min kost helt. Jag skippade allt onyttigt och nästan alla kolhydrater, tränade 1-2 gånger om dagen och det gick bra. Men sedan började jag känna att det blev mer och mer kämpigt för mig att hålla den kosthållningen och träningsplanen, jag blev stressad och det kändes som att allt kretsade kring kost och träning och eftersom det var så pass strikt så kände jag även att jag skulle behövs mer stöd. Är man stark psykiskt så skulle man klara av detta och du får resultat, tro mig! Men jag har inte så starkt psyke och eftersom Pascal bor i Malmö så var det svårt för mig att fortsätta så jag sökte efter hjälp nära mig.

Jag sökte mig till Emelie på PT Center Södermalm. Hon kollade min kropp och ändrade om i min kost- och träningsplan eftersom mina binjurar inte var helt okej och mitt humör var fruktansvärt. Efter en vecka känns det verkligen som att jag lugnat ner mig, jag har mer energi och det är mycket roligare att göra maten nu då jag får involvera lite mer saker än bara protein och sallad. Jag startar mina dagar med chiapudding och grönsakssmoothie och det är så skönt eftersom jag är så hungrig på morgnarna. Det finns så många olika kost- och träningsplaner men alla fungerar inte på alla människor. Man måste anpassa otroligt mycket så därför tycker jag att det var skönt att ta hjälp av Emelie som kunde göra en plan utefter min kropp och mitt psyke. Plus att jag träffar henne två gånger i veckan och tränar plus att vi går igenom hur allt känts mm.

Under September månad så erbjuder Emelie på PT Center Södermalm ett “PT Prova på” paket där nya klienter kan testa på hur det är att träna med henne. I det paketet ingår:
-5 PT Timmar (individuell träning tillsammans med en PT)
-Kostrådgivning och kostupplägg under perioden
-Träningsupplägg under perioden
-Tester, mätningar och målsättning
Och det kostar 3000kr, jag kan ärligt säga att det är en bra investering. Vem vill inte må bra!? Är det något man ska lägga pengar på så är det sig själv och sitt välmående!

Hon har endast ett fåtal platser men för att veta mer eller boka in dig hos henne kan ni mejla på [email protected] och glöm inte att märka mejlet med “PT prova på”. 🙂

 


20 kommentarer20 kommentarer om “PT prova på”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tycker det syns ett bra resultat. Ja man har ju det valet att byta träningsform om det inte funkar tillfredsställande och resultatet man eftersträvar uteblir eller man når inte fram till det.

  Reply
 • Ja visst gör det 😀

  Reply
 • Snälla, hur kan du säga att det är en bra investering. Du har prövat så många dieter, pt , gym, träningar etc som förmodligen inte
  passat dig, eftersom du slutat med dom. Hur kan du då veta att detta är en bra investering efter endast någon vecka.
  Snälla, du kan inte rekommendera allt bara för reklam.

  Reply
 • Det kanske inte just bara är det där stället hon menar med att investera i sig själv och sitt mående. Utan över lag. Det finns många sätt och ställen att träna på. Själv tror jag inte träning hos Emelie skulle vara något för mig men det funkar säkert för andra.

  Reply
 • Precis. Fast Emelie har lärt och hjälpt mig mycket redan efter en vecka.

  Reply
 • Jag menar att det är bra att lägga pengarna på sig själv, sin kropp och sitt välmående. 🙂

  Reply
 • Är du i ketos?

  Reply
 • nej.

  Reply
 • Hej Annica,
  Första gången jag kommenterar men jag undrar vad för resultat det är du vill se (eftersom du nämner att du inte ser det resultatet d vill ha)? Är det utseendemässigt eller handlar det om styrka?

  Jag ser skillnad på bilderna på bara ett par veckor och du har en jättefin och vältränad kropp.

  Reply
 • Alltså det är resultat inom jobb som jag skrivit innan, jag ser resultat av min träning vilket känns fantastiskt. Men tidigare har jag syftat på just blogg och jobb delen. 🙂

  Reply
 • Gud vilka bra resultat du fått redan 😀

  Reply
 • Ja alltså det behövs inte mer än tre veckor för att man ska se stor skillnad.

  Reply
 • Shit vilka härliga bilder och vilket resultat!!! Vad kul, jag säger bara kör på tjejen!! Du är så grymt duktig som har energi och motivation, vilja och styrka.

  Hade lätt provat henne som pt om jag hade 3000 kr att lägga ner på mig själv bara. Men just nu har jag en familj att tänka på också, så det får komma sen. 😀 även om det skulle kunna se som en investering. 🙂

  Reply
 • Ja men det är värt att spara ihop och ta sig iväg 😀

  Reply
 • Varför bor man inte i Stockholm!! Hade jag bott närmre så hade jag bokat direkt!! Bor i lilla Falkenberg 😉

  Reply
 • Flytta hit! 😀

  Reply
 • Ja de hade varit en dröm men tyvärr är man för bekväm här hemma.
  Men såg att pischa (tror hon stavas så)
  Skulle ha en träningsresa till Thailand och är sugen på att hänga med på den, de ända som jag tvekar på är att flyga så långt ensam och att åka flyg själv eftersom man skulle boka de själv. 🙂

  Reply
 • Vilka fina resultat och super bra att du lyssnar på din kropp!! 🙂

  Reply
 • Om man gör en detox, som jag tycker att sin kosthållning verkar lite som. Så är man väldigt trött de första dagarna. Och eftersom man har ändrat om i kosten så orkar man vanligtvis inte träna när man gör detox. Eller träna men inte så hårt. Och du har tillochmed ökat din träning till två gånger per dag. Jag kan förstå om du är trött och det även har påverkat ditt psyke mm. Men superbra kämpat.

  Reply
 • […] Vill ni läsa mer om PT-prova på som Emelie har kan ni göra det här! […]

  Reply