Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | August 31, 2015

Airbrush

Gud vad länge sedan jag arbetade med detta, varför slutar jag ens? Det blir nog lätt så när man får tusen saker att testa varje vecka. 😀 Men i helgen plockade jag fram detta för att spraya Djole och Zacka, Marros kompisar. Airbrush gör verkligen så att man ser lite lätt photoshopad ut och har man tex acne så täcker airbrush superfint och bra eftersom allt sprayas på, man drar och gnuggar inte som man annars gör med penslar och borstar. Fördelen med detta är också att man inte rör huden alls, så det finns inget som gör att huden börjar rodna eller blir irriterad utan det svalkar väldigt skönt när man gör detta. Så är man väldigt känslig i huden, reagerar och blossar så fort man vidrör huden är denna det bästa!

För att det ska bli riktigt bra så är det ju en fördel att man kan sminka, jag är utbildad MUA så jag vet liksom vart man ska placera rouge, highlight mm rätt. Men vill man testa airbrush ändå så är det ju inte svårt att få till en jämn fin bas, sedan kan man gå på med rouge och dylikt med annan slags makeup.

Jag gick min utbildning på Nordic stars of beauty och på den hemsidan köper man även sina airbrushtillbehör. 🙂

IMG_4222 IMG_4225FöreIMG_4224Dessa använder jag för att lägga min bas.
IMG_4226 IMG_4227Rouge.
IMG_4228 IMG_4229Highlight.
IMG_4232 IMG_4233Globskugga.IMG_4235 IMG_4236Intensitetsskugga.
aNamnlös
IMG_4243Fyllde i bryn och lade mascara efteråt med andra produkter.


1 kommentarerEn kommentar om “Airbrush”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Kul med airbruch igen. Skulle varit kul och se hur det blev på killarna 🙂

    Reply