Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:08 | July 31, 2015

Film från Anncelos 50 års fest

Hej!
Jag lever, nästan. Jag drack egentligen inte alls så mycket igår, men jag tror att det var Lakrishotarna som slog till i min kropp för jag har vart helt utslagen sedan jag kom  hem. Jag skulle ta en powernap på 10 min men det blev fyra timmar. Nåja min kropp behövde det.

Om kvällen igår, det var storslagen. Jag var alldeles chockad över hur bra det faktiskt blev. Folk älskade våra fontäner vi hade, det var en vit chokladfontän där man stack in lite frukter och marshmallows och sedan en roséfontän där man bara satt in sitt glas för påfyllning. Så himla uppskattat och ett måste till alla fester numera eftersom alla tyckte att den var sådan hit! Vi hyrde dom på hyrenchokladfontan.se. 🙂

Sedan middagen blev en nyttig sådan med bönpastan, rostade grönsaker, sallad och kyckling med sås. Alex som hjälpte oss med festen jobbar med det företaget och jag och Marcelo själv älskar den pastan och vi vill även att andra ska få upp ögonen för den nyttiga maten så det var självklart!

Efteråt blev det massa minicupcakes till efterrätt som vi beställde från B3cakees som alla stod och åt av till fyrverkerierna som Benjamin från Kändis TV köpt till oss, det 110st i en den där fyrverkeritårtan och  det var så himla underbart gjort då jag älskar fyrverkerier.

Sedan började festen. Helt plötsligt kommer två jetskis med Baywatchbrudar på med massa skumpa. Sedan kom shotsbrickorna ut och sedan drog vi upp till dansgolvet och rockade. En fantastisk kväll! Jag ska leta fram bilder från kvällen men till dess får ni se ett klipp från början av kvällen som Kändis TV satt ihop till oss. 😀


1 kommentarerEn kommentar om “Film från Anncelos 50 års fest”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Skulle vara roligt om M blogga lite och visa lite bilder

    Reply