Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:27 | July 9, 2015

Hedon Spa Hotell

_MG_4526-001 _MG_4531-001IMG_8893IMG_8896IMG_8894IMG_8897IMG_8900IMG_8898IMG_8911NamnlösIMG_8915
Igår fick jag och Marcelo fantastiska behandlingar här på Hedon Spa Hotell som vi också bor på. Det här stället är alltid fullbokat och jag förstår varför! 16:15 hade vi vår första behandling som var en Nordafrikansk hamam, jag och Marcelo hade vår egna avdelning där vi först fick sitta i en ångbastu där doften var anpassade efter hur vår energi var. Efter det fick vi byta om till tiny stringtrosor, båda två. Snacka om att jag skrattade när jag såg kära Amarelloo i en svart string men allt för att behandla nästan hela kroppen. 🙂

Vi fick lägga oss på två varma behandlingsbänkar av sten och redan här blev jag avslappnad. Dom packade in oss i någon slags lermask och sedan skrubbade dom oss rena från topp till tå. Jag som BUSat mig så mycket fick en chock sedan när jag såg hur vit jag var. 😀 Efter det blev vi insmorda i en energigivande crème som pirrade i hela kroppen samtidigt som vi fick en lätt massage. Detta tog ca 45 minuter och efter detta blev vi sedan ledda in till ett ljust, svalt och luftigt rum där vi fick lägga oss på två massagebäddar med så mjuka lakan. Där fick vi en timmas lång massage, jag somnade till lite då och då och mådde så gott. Jag tjuvkikade någon gång på Marcelo och han såg ut att må bra han med, han såg så fridfull ut. När vår massage var klar fick vi lägga oss i en liten sal med solbäddar och där hade dom lite ljusterapi så vi båda somnade till i nästan en timma. Efter det gick vi till spaavdelningens poolområde och chillade i bassängen innan det var dags att göra sig klar för middag.

Utan att överdriva, middagen igår var magisk! Jag har aldrig ätit så god biff i hela mitt liv, alla smakerna gifte sig i min mun och jag var så glad när jag åt för det var så gott. Hade jag vetat att maten här var så god hade jag lätt åkt hit till Pärnu från Tallinn bara för att äta. Jag tog tre olika varianter av caviar till förrätt, den magiska biffen till efterrätt och såklart en chokladig efterrätt.

Åker ni någon gång till Tallinn och Pärnu måste nu besöka detta ställe, ta några behandlingar och avsluta med Beef Tenderloin. Ni kommer att må så himla bra och njuta till max! 🙂

#EpicEstonia


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här