Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:30 | June 30, 2015

Träningsvärk from hell!

IMG_7509 IMG_7488 IMG_7496 IMG_7486 IMG_7503
Fan vad glad jag är att bootcampet satt igång igen, alltså min kropp värker som aldrig förr och igår direkt efter passet vad mina ben som spagetti när jag skulle gå. Det går verkligen inte att jämföra ett hårt pass på gymmet själv med detta, inte en chans. Du får inte alls samma effekt för här håller man igång konstant i en timma och du är död. Död, död, död efteråt.

Passet började med att vi sprang bort en bit till ett par bildäck, körde moutainclimbers i olika tempon och bara här började jag tänka vad fasen, har inte jag tränat magen rätt eller för detta kändes. Sedan blev det burpees med däck, lätt löpning och utfall med däcket ovanför våra huvuden. När vi hade kört på ett tag så sprang vi vidare och fick köra jämfotahopp i trappor med squats i, detta såg i lår och röv. Sedan avslutade vi där med att man skulle spurta upp i trapporna.

Vi sprang sedan tillbaka till vår samlingsplats och då var det dags för sparkar på mitssar, Marcelo sparkade fasen hårt på mig så jag blev så arg men det fick jag omvandla till energi istället så att jag skulle orka. Vi sparkade många gånger och länge och varvade med springning och när vi var på sista rundan var jag heeeeelt död. Alltså svetten rann, jag mådde illa men Marcelo peppade mig att spurta sista biten för att ta ut oss till max så efter det låg jag länge i gräset och återhämtade mig. Fan vad bra jag mådde! Ikväll kör vi igen och för er som verkligen vill få snabba resultat nu, nu, nu så haka på. Kolla in Wörkout här på Facebook och läs mer. Ni kommer att älska det och ni kommer vara så glad över att ni gjorde detta för det är omöjligt att inte få resultat! 😀


6 kommentarer6 kommentarer om “Träningsvärk from hell!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • alltså det lockar ju, man blir riktigt sugen, undrar bara vad det kostar. Dom flesta sakerna som blivit succé kostar så mycket. Men kanske inte denna då den är ute eller? Skulle vara roligt att köra i sommar.

  Reply
 • Hur får du dina bilder så ljusa och färgstarka? Dom ser så himla mysiga ut, varma på nått vis 😀

  Reply
 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • Vad lika varandra ni var på första bilden. Tvillingar ? 😀

  Reply
 • Kan inte du SNÄLLA ta och berätta om bröstoperationen någon gång? Alla fattar ju ändå. Och de som skriver elaka saker om att du gör plastikoperationer är bara att skicka åt helvete. 🙂 puss.

  Reply
 • This is nice post

  Reply