Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:38 | June 30, 2015

Spydde nästan…

IMG_7555 IMG_7547

Alltså jag är så död. Helt jävla fucking död efter Wörkoutpasset och jag mår så bra. Idag var det första gången på länge som jag höll på att spy, det kom upp i min hals så jag fick harkla upp, spotta, dricka vatten och fortsätta att köra men jag älskade det. Idag var det bara fokusering på thaiboxning, eller den typen av träning. Jag fick boxa, sparka, knäa, springa, hoppa det var galet. Jag sa precis till Marcelo att jag verkligen inte vill missa en enda dag från detta bootcamp och eftersom jag ska iväg på en grej imorgon hela dagen så kommer jag kliva upp tidigt och köra morgonpasset innan jag åker iväg.

Sov gott alla korvar för det kommer jag garanterat att göra! 😀


1 kommentarerEn kommentar om “Spydde nästan…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Skulle du kunna göra en video eller ett inlägg om lätta inställningar på din sony a5000 för att få dom perfekta bilderna 😀 ? Nyss köpt den kameran för att fota till bloggen jag har men vill ha så bra bilder som möjligt 😀

    Reply