Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:18 | June 30, 2015

Mörkare bryn

IMG_7530 IMG_7527IMG_7534 IMG_7536 IMG_7537IMG_7539Jag använde färgen Coloran, du hittar den här.

Maten är i magen, Marcelo sover eftersom han fick lite sömn inatt pga Chilematchen och jag är taggad inför ett pass med kära Pischa och Wörkout. Idag har jag hunnit med en hel del bland annat har jag gjort mina bryn mörkare eftersom jag har en mörkare bottenfärg i mitt hår och det blev så bra. Det känns som att mina ögon kommer fram mer när mina bryn är mörkare så I like it. 😀 Produkten jag använder nu är Anastasias Dipbrow Pomade och jag kör på färgen “Chocolate”.

Att färga brynen hemma är väldigt enkelt, följ instruktionerna i förpackningen om hur man ska blanda färgen.
Sedan ska man smörja området runt om med tex Vaseline så färgen inte sätter sig fel på huden för den är svårt att få bort.
För att få färgen så precis som möjligt på brynen så använder jag en pensel och jag börjar applicera längst ut på brynet eftersom det är naturligt ljusare intill näsroten.
Sedan får den sitta på ca 5min innan jag torkar bort färgen och rengör noga.
Färgen efterfärgar så känns den för ljus så är det smart att vänta ett dygn så du inte går på en omgång till för då kommer det mest troligt bli alldeles för mörkt. 😉


2 kommentarer2 kommentarer om “Mörkare bryn”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • de där med vaseline är super bra tips! funkar alla gånger för mig.

    Reply
  • Hej! Kan man se din säsong av bb någonstans? 🙂

    Reply