Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:16 | June 28, 2015

Solglasögon från Celine

IMG_7045 IMG_7053Dessa fanns i nya Synoptikbutiken på Kungsgatan och kostar. 🙂

Åh vad mina ögon rinner, jag försökte fota lite everyday makeup men mitt vänsteröga ville inte riktigt samarbeta så vi får se hur bilderna blev. 😀 The sun is shining today så vi ska ta och skynda oss ut, Marcelo var sugen att sätta sig i Tanto och sola medan jag var sugen på froyo och sushitruck så vi får se vart vi hamnar. Himlen är inte helt molnfri så att sitta i Tanto när det är skuggigt är inte så jättemysigt.

Här får ni bättre bilder på mina nya favoriter från Celine. Som jag skrev tidigare på Instagram så är vissa besatta av skor och väskor men jag älskar solglasögon. Jag här säkert närmare 20 par som jag använder mer eller mindre men mina favoriter kommer från Celine, Prada, Chanel, Ray Ban och Alexander McQueen. 😉


11 kommentarer11 kommentarer om “Solglasögon från Celine”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • Riktigt snygga!

  Reply
 • Du behöver inte nämna massa märken bara för att bekräfta att du har märkes grejer pga av det kissie sa om dig.. Suck

  Reply
 • Vem bryr sig om kissie ??? Skriver inte Annica var dom är ifrån så frågar folk enkelt eller hur ?

  Reply
 • Jag tror inte folk skulle fråga ifrån vilka märken glasögonen är ifrån då hon skriver att hon har 20 stycken. Det skulle bli jobbigt att skriva upp alla märken, men det gjorde hon ju nästan ändå! Och tror inte folk skulle fråga när dom ändå inte kan se hur dom ser ut. Ville bara säga det. Tack och hej 😀

  Reply
 • Håller med…
  Annica bry dig inte om vad Kissie säger, allt som kommer från hennes mun är bara bullshit och sånt som man inte ska bry sig om! Vi vet att du har ÄKTA märkes grejer och det är inget du behöver bekräfta för någon.. (;

  Reply
 • Håller med…
  Annica bry dig inte om vad Kissie säger, allt som kommer från hennes mun är bara bullshit och sånt som man inte ska bry sig om! Vi vet att du har ÄKTA märkes grejer och det är inget du behöver bekräfta för någon.. (;

  Reply
 • Ja men tyvärr verkar Annica bry sig och ta åt sig av allt som skrivs och sägs om henne även om hon vill låtsas motsatsen .. tex efter kommentar att hon verkade så ensam och aldrig hänger med några tjejkompisar förutom på event och vid skönhetsingrepp va hon tvungen nämna i 3 inlägg framöver vilken “bra vän” hennes frisör var… 🙂

  Reply
 • Hej! Undrar bara vad modellen på dina supersnygga solisar heter, eller modellnumret, mvh Linda

  Reply
 • Vart har du köpt tunikan ??

  Reply
 • Hur snygg är du inte kvinna!! Älskar solglasögonen, orkar du kolla vad modellen heter? kram

  Reply