Det förekommer cookies pÄ annicaenglund.se. Genom att fortsÀtta lÀsa pÄ annicaenglund.se godkÀnner du detta. LÀs mer om cookies hÀr.

20:38 | June 28, 2015

Ny header

IMG_0826-2Foto: Elin Johansson

Wow!
Kolla in min nya header. 😀 Denna bild har min Ă€lskade vĂ€n och frisör Elin Johansson fotat pĂ„ mig efter att hon fixade mitt hĂ„r och hur bra blev den inte!? 😀 Denna bild togs inne i deras salong alldeles vid disken och jag tycker att det blev sĂ„ bra att jag satt den lĂ€ngst upp pĂ„ min blogg, utan tvekan. Förutom att Elin Ă€r grym pĂ„ hĂ„r sĂ„ hittar hon Ă€ven de perfekta tillfĂ€llena att fota bra bilder pĂ„!

Mycket talang i denna tjej och tack vare henne ser jag fab ut och Àven första sidan pÄ min blogg. Tack Àlskade Elin för att du fÄr min framsida att se sÄ amazing ut! <3


8 kommentarer8 kommentarer om “Ny header”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns hÀr