Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:26 | June 28, 2015

Min dag i bilder

IMG_7330IMG_7339 IMG_7341 IMG_7351 IMG_7364 IMG_7370
M
in söndag i bilder, den har vart så bra! Jag och älsko hade en fantastisk sovmorgon, pysslade på här hemma innan vi tog oss ut i det första riktiga sommarvädret som klarade en lätt tunika och shorts. Jag svettades till och med för så varmt har det vart i Stockholm idag.

Vi åkte in till stan för att äta sushi och visst blev det så men vi gjorde även mer grejer som shoppade (I know, jag ska bryta mitt bankkort för nu har det blivit lite väl mycket shopping de senaste dagarna) och Honeycomb. När vi var påväg till Sushi Yama så gick vi förbi Stadium och jag kom på mig själv att jag verkligen behövde nya träningsskor och jag hittade tre par på rean, helt galet så jag var väldigt glad. Sedan köpte vi med oss sushin, promenerade ner till Humlegården och satt där i gräset och mös, alltså det var en perfekt dag för picknick. Vi kollade på alla söta hundar och bara hoppades att någon av de lösa skulle få något spratt och springa till oss för att leka men alla var så lydiga idag. 😀

Efter det skulle vi till Gallerian för Dunkin Donuts men blev stoppade på vägen och var med i en tävling med Carrera solglasögon. Nu får vi bara hoppas att vi vinner resan på 10 000kr. 😀 Sedan tog vi oss till Gallerian men det mer shopping istället för dunuts. När vi väl ställde oss i kön för munkarna så skulle dom stänga så vi gick till vårt smultronställe Honeycomb istället och det var så mycket godare! 😀

Nu ligger vi i sängen och chillar, vi är helt utmattade efter denna fantastiska dag och det var ett grymt avslut på denna vecka. Men en fågel viskade i mitt öra att denna kommande vecka också skulle vara fin så jag måste plocka fram all min brun utan sol så mina ben är redo för att bära klänningar och shorts. 😀


7 kommentarer7 kommentarer om “Min dag i bilder”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har aldrig sett så fina bilder i en blogg. Super snygga!

  Reply
 • Så mysigt ni verkar haft det 🙂 Härliga bilder.Nu är det kul att läsa din blogg igen 🙂

  Reply
 • Hej Annica! Hoppas allt är bra med dig? Vart är tunikan och hatten ifrån? Skit snygga 🙂 riktigt nice stil och en bra blogg har du också 🙂

  Reply
 • Var ifrån kommer din snygga hatt? 🙂

  Reply
 • Du är så fin annica! Du behöver inte photoshopa dig! (såg att låren är mindre här än på samma bild på din instagram)

  Reply
 • Jag bytte bild. Vi fotar med snabbtagning vilket är 7 bilder per sekund så det blir skillnad när man går. Det kan du även se på marcelos bilder. Jag har inte ens photoshop, eller jo en app på telefonen.

  Reply
 • Hej vart har du köpt dina skor? Letat som en galning hittar inte lika snygga!!

  Reply