Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:14 | June 15, 2015

Probiotisk Tampong

IMG_5964 IMG_5965 IMG_5967Idag så tänkte jag ge er ett lite mer hälsotips istället för skönhetstips, idag tänkte jag tipsa om något som skulle göra gott för alla kvinnor nämligen en Probiotisk Tampong. Detta är för många väldigt pinsamt att prata om, jag själv tyckte också det speciellt i början av min mens. Jag berättade inte ens för mina föräldrar att jag hade fått den för att jag tyckte att det var så skämmigt och då skulle jag vart glad om det fanns en sådan här blogg som man kunde läsa om det på! 😉

Alla kvinnor får mens och det är inte lätt att veta vad man ska använda i början. Men vill man använda tampong så är den här från Ellen väldigt bra för visste ni till exempel att det finns 100 miljoner mjölksyrebakterier i ett friskt underliv? Dom finns där för att se till för att hålla en bra ph-balans och skydda mot infektioner och denna tampong tillsätter extra mjölksyrebaketerier vid användning så att ph-balansen håller sig rätt även när man har mens och måste använda tampong.

Vet man av sig att man har obalans i underlivet så är denna tampong väldigt bra att använda vid mens. Den finns i olika storlekar och finns att köpa på bland annat Kronans Apotek och ellen.se. På hemsidan finns även fler intimprodukter som är naturliga och bra för de nedre regionerna. 😉


3 kommentarer3 kommentarer om “Probiotisk Tampong”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kolla gärna in min nya blogg om det verkliga livet, djupa tankar och allmänt vardagliga ting =)

  Reply
 • Hej Annica!
  Först och främst måste jag bara säga att din blogg är helt fantastisk och du bloggar så himla bra!!
  Jag har två frågor till dig som jag skulle uppskatta oerhört mycket om du ville svara på dem.
  Jag ska åka utomlands nu i sommar och har verkligen ingen ork till att raka benen var o varannan dag, så jag tänkte vaxa dem på salong. Hur många dagar innan skulle du tipsa att göra detta och hut funkar det med solen o sånt efter en vaxning?

  Sen har jag även en fråga angående att behålla brännan så länge som möjligt, då jag väldigt lätt tappar min färg utan att jag ens bränt mig. Vad ska jag göra för att behålla den så länge som möjligt? Kram Elin :-))))

  Reply
 • Apotea har en del av sortimentet j tycker det är
  jättebra att handla där gratis frakt o man får varorna
  snabbt.

  Reply