Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:45 | May 31, 2015

LCHF-pannkakor

IMG_4895 IMG_4896

Ingredienser:
4 ägg
3 dl mandelmjöl
1,5 dl laktosfri mjölk
0,5 krm salt
1 tsk bakpulver
30 gram smör

Tillagning:
Vispa ihop ihop ägg, mandelmjöl, mjölk, salt samt bakpulver i en skål. Smält ca 25 gram smör i en stekpanna. Häll över i pannkakssmeten under vispning. Stek ca 1dl pannkakssmet åt gången på medelvärme. Servera med frukt eller bär.

Såhär startade jag dagen. Jag hörde hur Marcelo höll på att dona i köket så jag klev upp till honom och stekte LCHF-pannkakor. Det smakar precis som vanliga pannkakor bara att man byter ut mjöl och mjölk mot gluten- och laktosfritt. Hur gott som helst! Eftersom det är morsdag idag så passa på att gör goda pannkakor till henne och resten av familjen till lunch med goda tillbehör som färska hallon och blåbär. 😉


3 kommentarer



3 kommentarer om “LCHF-pannkakor”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ha en bra dag 🙂

    Reply
  • Hej,

    En liten kommentar angående gluten- och laktosfri mat. Om man inte är gluten- eller laktosintolerant ska man inte äta gluten- och laktosfritt. Det är inte – som många tror – NYTTIGARE.

    Reply
  • Men om man är känslig mot det, vilket typ alla är, så är det ju smart!

    Reply