Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:09 | May 31, 2015

Disney Tomorrowland

Igår gick jag och Marcelo på bio och såg Tomorrowland, det är en film som Disney har gjort och George Clooney är en av dom som har huvudrollen. Jag såg trailern innan jag gick och jag fick liksom fel uppfattning om filmen när jag hade sett trailern, alltså jag trodde att den skulle vara annorlunda. Men jag tyckte ändå om filmen, det var mysig att titta på och man fick skratta lite. Men den var ganska invecklad, när dom skulle lösa ett problem så var det så svårt att fatta vad exakt dom menade vissa gånger så är man 11år och fattar ja då är man nog ganska smart. 😀

Vad filmen handlar om kan ni se på trailern som jag klistrat in här ovan. Jag tänkte gå och träna nu men blev mer sugen att åka in till stan för att köpa nya träningsskor. Både för inomhus- och utomhusbruk. Har ni några bra tips på bra träningsskor? 🙂


1 kommentarerEn kommentar om “Disney Tomorrowland”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Det är endast ett förslag inget tjat och ni gör som ni vill
    tycker ni ska köra en livesändning prova på söndagar en
    halv timme på Marcelos blogg tror nu skulle få många
    nya läsare

    Reply