Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:18 | April 1, 2015

1 april

IMG_9580 IMG_9577

Åh vad jag längtade till den här dagen när jag var yngre, man fick lura varandra hela tiden men nu så är det ingen speciell dag för mig. Vill jag lura någon så gör jag det och jag är ganska bra på det, haha!

Jag ska starta dagen med en rejäl frukost, precis som igår. Fick ett bud från SJ med deras frukost som man får när man reser i första klass, den är faktiskt riktigt bra! Det är yoghurt, flingor, juice, mackor, pålägg och såklart kaffe, yummie in my tummy. Frukosten innehåller i första hand svenska produkter, vara de flesta är ekologiska och KRAV-märkta. Blommorna fick jag väl bara för att jag är jag. 😉

Ha en bra start på denna lurendrejeri-dag! 😀


4 kommentarer4 kommentarer om “1 april”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här