Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:27 | March 31, 2015

Triangl

IMG_9545 IMG_9546 IMG_9548
Igår tillverkade jag min egna bikini, blev så less för att jag inte hittat någon i rätt size. Jag beställde en ny Triangl för ett tag sedan men som jag misstänkte var den för stor runt om under bysten när den passade i kupan. Och denna bikini hade spänne i ryggen och axelbanden var som på en behå, satt fast i bandet i ryggen. Men jag var lite kreativ och gjorde om denna överdel till en halterneckmodell, jag plockade fram sprättaren så axelbanden kan man ny knyta i nacken och bandet i ryggen tog jag in, dock har jag inte hunnit sy fast den riktigt men så nu passar den min kropp. 😀

Tack alla ni läsare för alla fantastiska tips när det kommer tipp både min sömn och bikiniproblem, det är sådan lyx att jag bara kan ställa en fråga och få så bra svar från så många människor! Tack så himla mycket till er! 🙂

Idag ska jag på två möten efter varandra, för ett med en annonsör och sedan efteråt med min chef på Finest. Det var nästan en vecka sedan vi träffades och det var ju när vi ledde galan på Finest. Och eftersom det gick så bra där så tror jag att detta möte kommer vara så också! 🙂


6 kommentarer6 kommentarer om “Triangl”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Vad har du för storlek på din triangl och en vanlig bh? Har så svårt vilken storlek jag ska ta för har exakt samma problem som dig och vill så gärna också kunna bära en triangl till sommaren!

  Reply
 • Jag har M i överdel och XS i underdel.

  Reply
 • skönt att det vart bra tillslut, det är ju roligt att sy,

  Reply
 • Haha jo men visst.

  Reply
 • Fake från ebay!!! Sluta ljug.

  Reply
 • Fake från ebay? Nej jag har beställt många från Triangl eftersom jag samarbetar med dom, som många andra bloggare. 🙂

  Reply