Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | March 31, 2015

Mirakelprodukten SAMPAR Glamour Shot

IMG_9554Namnlös IMG_9563

“SAMPAR Glamour Shot är en transparent foundation som ersätter den flytande färgade foundation. Cremen är berikad med anti-age ingredienser. Med en regelbunden användning kan du få fantastiska resultat då produkten har en reducerande effekt på fina linjer och rynkor och ger en sammetslen finish till din hud efter appliceringen!

Mina åsikter!

Det här kan vara en av de produkter som jag testat där resultatet vart mest tydligast, jag menar kolla bara på bilderna. Jag blev helt chockad när jag testade den här produkten när jag var på pressträff med dessa för någon vecka sedan och jag kände bara att den här måste jag ha. Jag måste ändå erkänna att jag trodde att detta var en crème och då hade det vart en riktig mirakelprodukt! Men när jag sedan läste så insåg jag att detta skulle vara istället för foundation så blev jag lite besviken för jag skulle aldrig kunna ersätta min foundation som hjälper till att jämna ut min hudton och ger mig en fräsch lyster med denna. Men för de som inte använder makeup och vill se något slätare ut ja här har ni den fantastiska produkten för den ger sjuka resultat! 😀 Perfekt att lägga i morsans påskägg! 😉

Det franska hudvårdsmärket SAMPAR är ett unikt märke med autentiskt innehåll som produceras till 100% i Frankrike. SAMPARs produkter ger omedelbart synligt resultat, men har också en långsiktig verkan. Dom vill även med sina skönhetsartiklar uppmärksamma exempelvis luftföroreningar som påverkar huden negativt, SAMPAR lyfter också fram hur olika ingredienser kan bidra till ett stärkt immunförsvar.

Pris: 30ml, 369kr 328kr HÄR


7 kommentarer7 kommentarer om “Mirakelprodukten SAMPAR Glamour Shot”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Håller med dig om att det hade vart bättre om det var en kräm eller en foundation men inte istället. Jag kan inte leva utan min.

  Reply
 • Skulle det funka att lägga den under sin “vanliga” foundation? typ som en primer? Resultatet är ju otroligt!

  Reply
 • Ja, precis vad jag tänkte med – köper den direkt om det går att ha under foundation eller BBcream under, som en primer. Kanske köper den ändå då man fortfarande vill se fräsch ut utan smink. Kram till dig!

  Reply
 • Hej Annica! Kan inte du berätta vad du använder för bas till ansiktet? 🙂

  Reply
 • Hej Annica!
  kan inte du berätta hur du sminkar dig, från bas till slut? Med alla produkter du använder?!

  Reply
 • Var beredd att beställa tills jag såg att de testar på djur 🙁 synd!

  Reply
 • täntke med, oohh denna kan man ha som primer! men såg kommentaren ovan att dom testar på djur….synd!

  Reply