Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:30 | March 31, 2015

Info vid en spraytan

1423726284-9793 1424163090-9793Här är vi direkt efteråt och man ser lite skitig ut men det försvinner efter första duschen. 🙂

Hej fina Annica. Jag vänder mig till dig för att få lite hjälp och tips angående soldusch/spraytan.
Om man ska vara fin till ett speciellt tillfälle och vill göra en soldusch, när ska man göra den? Går det bra att göra den dagen innan eller hinner det inte sätta sig då?
Ska man tänka på något speciellt innan man solduschar? Skrubba kroppen? Smörja in sig? Eller bara komma dit utan att behöva förbereda mig?
Och gärna något tips på hur jag får behålla en snygg färg utan att bli fläckig efter några dagar. Jag har bokat tid hos Stockholms beauty center för en soldusch. Jag hoppas verkligen du vill vara snäll och svara på detta då jag känner att det är väldigt dålig information angående detta som jag har frågat. Därför vill jag fråga dig som är ett proff på skönhet och jag vet att du har gjort några solduschar 🙂
Ha en fortsatt fin dag!
Mvh Rebecka

Svar: Hej Rebecka!
Jag gör den alltid en eller två dagar innan få då hinner man duscha en gång och färgen håller sig fortfarande jämn och fin. Direkt efter en soldusch kan man se lite skitig ut men detta försvinner efter en dusch och man får ju inte duscha samma dag som man gör den, helst!
Var noga med att skrubba huden, från topp till tå så att alla döda huceller är borta och alla torra partier. Var noga med att återfukta huden med en bra bodylotion, ej olja för då fäster färgen olika.

Jag smörjer mig varje dag och på så sätt håller sig min färg jämn och fin. Jag går numera till Stockholm Beauty för soldusch och det är ett annat företag, Jenny heter hon som sprayar mig och hon är otroligt duktig. När hon sprayar blir man inte fläckig på händer eller fötter vilket jag upplevt vid tidigare solduschar.

Säg till innan att dom inte sprayar så mycket på händer och fötter och se till så att du verkligen får torka klart innan du klär på dig, det där är väldigt avgörande. Är du fortfarande blöt så torka ett tag till. Det upplever jag så bra hos Jenny för färgen är ganska torr efter 4-5 minuter och då kan man klä på sig.

Hoppas att detta var svar på dina frågor. 😀


9 kommentarer9 kommentarer om “Info vid en spraytan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fint med spraytan! http://www.finest.se/majabjorklund

  Reply
 • Hej , Annica!
  Först och främst vill jag säga att jag läser din blogg flera gånger om dagen och jag ÄLSKAR den! Vill även säga grattis till din vinst!
  Min fråga är om du vet några bra klädbutiker online som inte har allt för dyra priser på kläder att tipsa om?
  Fortsätt vara lika positiv och underbar
  kram Madde

  Reply
 • Hej Annica, måste bara säga detta! Jag kollar på bigbrother 2012 nu och det är fjärde gången jag kollar om alla från början! Jag tröttnar ALDRIG. <3

  Reply
 • Du får krama om Marcelo 🙂 han verkar haft en dålig dag 🙁

  Reply
 • Ja det gjorde jag, alla har iv dåliga dagar.

  Reply
 • haha! ni ser ut som clowner

  Reply
 • Tack detsamma 😉

  Reply
 • Jag tycker det ser ut som att nån har ritat på fotona i efterhand. Gjort blur medmera

  Reply
 • När jag laddade upp dessa bilder så vart det fel på komprimeringen på bloggen, därav dålig kvalitet på dom 🙁

  Reply