Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:38 | March 31, 2015

Det är viktigt vilken portal man bloggar på!

IMG_9605IMG_9606IMG_9607Vad är grejen med peaceteknet och pussmunnen bre? Kan nog vara den mest uttjatade posen ever!

 

Hej på er!
Det blev en del möten idag men nu är jag hemma, avslutade hos Finest och jag känner mig alltid så glad när jag går därifrån. Att vara på den portalen känns så rätt för mig! Jag har vart på fyra portaler innan men denna är den absolut bästa! Den tidigare jag var på blev jag lovad guld och gröna skogar, möten varje vecka för att göra planer om hur det skulle gå bättre för mig men dessa möten blev aldrig av. Jag blev aldrig prioriterad och heller inte exponerad, jag fick inte känna mig värdefull och för mig är det viktigt att man känner sig behövd på en arbetsplats och det gör jag i dagsläget.

Vi satt även och diskuterade vad jag ville göra framöver och Alex, min chef, är otroligt driven och det känns som att han verkligen förstår vad jag vill och det är så lätt att kommunicera med honom. Plus att jag känner att hen verkligen vill hjälpa mig med allt så jag känner mig i trygga händer och tror verkligen på att det kommer hända mer spännande saker för mig och min blogg framöver. 🙂

Det är så jäkla viktigt vilken portal man bloggar på och att ens chef verkligen förstår vad man vill och vilka behov man har. Är man fel, som jag var innan, så kommer man bara att tappa motivationen helt vilket gör att man också bloggar dåligt och tappat trafik. Det leder även till att man får sämre betalt och man mår även sämre psykiskt, börjar det att gå nedåt så är det svårt att ta sig uppåt igen och det är därför det är viktigt att man känner att man har stödet på sin portal! Jag känner att de på Finest tror på mig och det är många företag som tycker om att samarbeta med mig eftersom jag alltid ger allt i alla jobb jag gör så vi är ett bra team! I´m Finest!


15 kommentarer15 kommentarer om “Det är viktigt vilken portal man bloggar på!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha alltså sorry men du verkar lite smått besatt av din blogg och kändisskap, känns som att det enda du gör och bryr dig om är saker som har med den att göra, inget fel med det och såklart krävs det hårt arbete för att nå dit man vill vilket du säkert kommer göra. Det jag menar är att alla dina vänner är bloggare, när du går ut så är det bloggevent som gäller(=jobb för att citera dig själv) du ditchade din vän Hannas födelsedag för att hänga med bloggare, du tränar för bloggen, när du är hemma så sitter framför datorn in på sena kvällen/natten osv. Gör du ingenting annat? Du känns inte som en person som det är kul att umgås med direkt om det nu är så att du tar bloggen och det som den för med sig före allt och alla.
  Jag hoppas att jag har fel. Utöver det så tycker jag gör du ett kanonjobb med bloggen och är duktig på det du gör 🙂

  Reply
 • Hej!
  Besatt? Nej men detta är mitt jobb, mitt liv. Jag jobbar varje dag så därför är det ganska naturligt att jag skriver om det varje dag. 🙂
  Ja kanske för att man lär känna bloggare när man jobbar med det, när man stött på varandra flera gånger så blir det tillslut att man hänger och jag umgås med bra människor. Ja bloggare är trevliga!
  Varför jag inte gick på det har inte med att göra att jag bara ville umgås med bloggare men ibland är det så att bara för att man går bra ihop med en vän så behöver inte det betyda att man går bra ihop med dennes vän. Hannas vänner och jag är så olika så därför umgås jag hellre med sådana som jag klickar bra med eller bara HR istället för att sitta med en grupp människor jag inte klickar med som en mupp.
  Jag tar inte bloggen före allt och alla, det märks att du dömer efter den. Du har ingen aning om vad jag gör utöver min blogg för här skriver jag inte alls. Jag har många vänner som inte bloggar men alla vill inte synas i den.

  Tack!

  Reply
 • Hade svårt att välja vilken portal jag skulle börja blogga hos men det slutade med att jag hamnade här på finest och gud vad nöjd jag är! 😀 http://www.finest.se/majabjorklund

  Reply
 • Vad kul!

  Reply
 • Jobbar inom sjukvården nära folk som håller på att bli utbrända, snälla Annica
  var försiktig, dra ner på jobbet, förstår att du måste tjäna pengar men får
  man inte vara frisk är det inte värt någonting, jätte roligt att läsa din blogg
  du gör ett bra jobb!

  Reply
 • Men jag älskar mitt jobb och känner mig inte utbränd eller så. inte nu i alla fall när jag är på finest för att jag får all hjälp jag behöver. 🙂

  Reply
 • Men hallå där anonym 19:14 ! Du har inte uppmärksammat kvinnor som Graaf, Gynning ,Bagge, Wahlgren, och många fler som yrkesarbetar ,har barn och husdjur och bloggar ….. så att Annica skulle gå i väggen är ju så skrattretande och pinsamt så skämskudden åker fram , hahahaha !!

  Reply
 • Hej på dig Anonym 19:53

  hm… du vet det där ordspråket “tala först tänk sen”… eller det kanske var så här “tänk först tala sen”
  Du valde det första alternativet men jag är en smart Groda så jag väljer det andra.

  Jag tror inte att man behöver idiotförklara en annan person bara för att man tycker olika. Blir lite osäker men googla lite så finner du väl det rätta svaret 🙂 hur gör man … vad gör man osv. men inte “hur går man” 🙂

  Jag tycker att du är “nästan” lika smart som en groda. (jag älskar grodor)… det är bara det där med “skämskudden” som gör att du tappar lite poäng men häng inte med mungipan nu utan tänk så här.
  “I morgon är det en ny dag… den kommer att bli bra.”

  Glad påsk … it´s gonna be alright precis som de säger i amerikanska filmet.
  Puss och kram

  Reply
 • Börjar det inte bli lite löjligt nu med ditt ständiga “roliga” försvar av Annica?
  Vore jag hon skulle jag få stalker-vibbar.

  Reply
 • Ok L 11:59… jag tycker du har helt rätt.

  Jaaaaa…. jag ska nog sluta upp med att “försvara” Annica som du tycker att jag gör.
  Du vet det är inte just hon jag försvarar egentligen utan hellre så att jag reagerar, kanske för kraftigt (who knows) över de som skriver ord inlindade i den förhatliga småelakheten.
  Blir så trött på de negativa vibbarna som man ständigt stöter på i den här världen.

  Jag är ingen stalker alls:)))) ingen fara… men nu ska jag lyssna på dig du Kloka L och TACK än en gång för att du “bryr dig”.

  Jag kommer att tystna precis som du önskar… fritt fram för alla att skriva precis vad de vill… elakt som gott.
  Det blir bra det här.

  Jo en sak glömde jag… du har ingen humor L men du är klok som en bok.
  Big Smile Crocodile 🙂

  Reply
 • Ville bara säga till anonym 19:53 att man kan bli utbränd oavsett hur mycket man arbetar, tar hand om barn och husdjur etc. Varit där själv och levde inte ett speciellt aktivt liv utåt sett, men ett simpelt heltidsjobb var alldeles för tungt för mig, resulterade snart i svåra sömnsvårigheter och jag gick därför in i den berömda väggen efter en tid. Detta samtidigt som personer á la Kenza med ständiga projekt på gång klarar sig galant år efter år efter år… Kan dock inte uttala mig om Annicas fall då jag inte känner henne personligen, men själv skulle jag aldrig orka jobba 24-7, träna hårt och samtidigt stå i rampljuset på det sätt hon gör. Det passar inte _mig_ helt enkelt. Vi är olika vad gäller stresskänslighet o.s.v.

  Reply
 • Vad kommer den där svarta stockholmssaken ifrån och vad är det för något? supersnygg!! Älskar din blogg och dina varierande inlägg!

  Reply
 • Vi fick den av en läsare 😀

  Reply
 • Alltså jag önskar att jag kunde få den äran som du har, att få JOBBA hos en portal!
  Jag är otroligt glad för din skull gumman, du är sååå värd det.

  Reply
 • Hej Annica! Är det Bloggerfy som du menar att du inte var nöjd med? Har fått ett erbjudande av dem för att flytta min blogg dit, men skulle jättegärna vilja höra dina åsikter om portalen innan jag gör något val. Om du vill så får du gärna maila mig, eller svara på kommentaren helt enkelt. Tack på förhand och tack för en superbra blogg, kram! 🙂

  Reply