Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:26 | March 29, 2015

Påskpynt

IMG_9528IMG_9532 IMG_9533

Jag och älsko tog och åt en väldigt god indisk middag ikväll på ett ställe i närheten, vi hade det så mysigt och maten var så himla god! Efteråt gick vi och handlade och då köpte jag lite gula tulpaner så vi får lite påskkänsla här hemma och så hittade jag en gren på vägen hem som jag tog vara på. Jag klippte den i bitar och satt grenarna i vår stora runda vas på bordet istället och sedan pyntade jag det med lite ägg. Äggen var gamla och skulle slängas och då kom jag på att man kunde ju blåsa ur själva ägget och sedan hänga det i riset, precis som när man var liten. Dock hade jag inget jag kunde färglägga dom med så dom fick vara vita men det blev så mycket roligare med några ägg hängandes. Det höjde påskkänslan rejält!

Nu ska vi snart lägga oss men jag vill påminna er om att idag dras vinnaren i Våga-tävlingen. Har ni inte deltagit så kan ni hinna om ni gör det nu! Ni deltar här! Vårt bord som ni ser på bilden är därifrån. 🙂


6 kommentarer6 kommentarer om “Påskpynt”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad fint det var ändå, med vita ägg, har inte sett det förr och det var fint.
  Fint bord också, men har inte vart med i tävligen denna gång. Bland 187 känns det inte som att jag har någon tur… 🙂
  Men nästa gång 😉

  Blir lite nyfiken, har du fått någon höjning med besökare efter Finest awards? Bara en rent nyfiken fråga. 😉

  Reply
 • Ja men det har jag. 😀

  Reply
 • Färgar ägg gör man i lökvatten ,,, rödbetsvatten m.m ! Googla för massa tips 🙂

  Reply
 • Åh vad smart! Tack för tipset!

  Reply
 • Hej 🙂
  Jag älskar din blogg!
  Tips: för din nästa romantisk dag, få en snabb och perfekt sol Spray tan

  Reply
 • Tack Elssa!

  Reply