Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:57 | March 29, 2015

Min hudvård

IMG_9334 IMG_9333
Den senaste tiden har mina ansiktsprodukter tagit slut fortare än tidigare. Dom brukar räcka i minst tre månader innan jag behöver beställa nytt men nu kan det ta slut efter 1,5 månad så men min matematiska hjärna insåg jag att det måste vara en till som använder mina produkter. Så sant som sagt, jag har en sambo som snor produkter av mig så en morgon när jag skulle tvätta mitt ansikte var det så tomt i mina produkter så jag lade en ny beställning i lite smått panik. Jag klara mig inte utan Jan Marini och redan dagen efter hade jag dom hemma. Så nu är jag glad och lycklig men måste nästan lägga in i kalendern när det är dags att köpa påfyllning.

Jag använde MD formulations förr men dom har slutat att säljas i Sverige så jag blev rekommenderad av Annica på Skincity att gå över till Jan Marini och jag kan inte vara mer nöjd med dessa produkter. Annica har hjälpt mig jättemycket med hudvården och det är därför jag är trogen kund hos dom! 🙂


14 kommentarer14 kommentarer om “Min hudvård”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag är verkligen sjuuukt sugen på jan marini, men är student så har inte råd med alla i serien 🙁 kan man börja med bara 2 produkter eller är det onödigt? PS vad har du hört om paulas choice? nånting du skulle använda? Kram

  Reply
 • Isf rengöring och crème skulle jag satsa på. Nej tyvärr inte hudvården…

  Reply
 • Har tänkt köpa rengöringen länge men har varit lite fattig de senaste månaderna. Hur länge räcker din rengöring. Vilken av dem använder du? Vilken av dem tror du är bäst om man har kombinations hud?

  Reply
 • Hej Gina!
  Har du kombinations hud är det viktigt att veta vilken typ av kombination du har, och vad du främst måste arbeta med. Det kan vara allt från öka fukt, dämda rodnad, dämpa talg, öka cirkulation etc etc. Nu under vinter lider nästan alla av yttorrhet, man är inte torr utan man är enbart torr på ytan så att säga. Vilken rengöring du använder nu samt produkter är väldigt avgörande för hur din hud mår. Huden har ett pH-värde på 5,5 och därför är det viktigt att man hittar produkter just med samma pH-balans. Är man torr men lider av akne, kan det bero på att du på något sätt torkar ut huden och huden vill automatisk smörja den (producera mer talg) och då kan man tex lida av akne, bara pga. att man använder något som torkar ut huden (till exempel). Eftersom du inte nämner vilken kombination du är, så är det svårt att veta 🙂 Men hoppas du har fått ett hum om ungefär vad jag menar. Jag vet inte vad Jan Marini har för produkter för rengöring (vad de riktar in sig på) men Dermalogica (säljs även hos SkinCity) så finns det för torr, fet samt känslig hy. I många fall kan rodnader höra ihop med ex torrhet. 🙂 Mvh, Andréa (utbildar sig till hud- & spaterapeut på Yrkeshögskolan för Hudvård och Spa).

  Reply
 • Jag använder den för normal och den räcker ca 3 månader om jag använder den själv morgon och kväll.

  Reply
 • Finns dedär som ett “set” att köpa hos dom eller måste man handplocka produkterna? Skulle gärna vilja beställa hela setet så man får med allting!

  Reply
 • Man handplockar dom.

  Reply
 • Hej! Hur använder man dom där svamparna? Blöter man dom i ljummet vatten och sätter sedan rengöringen direkt på svampen eller i ansiktet först? /Emelie

  Reply
 • Jag använder dom när jag tvättar rent ansiktet. 🙂

  Reply
 • Hur mycket kostar de? http://www.finest.se/majabjorklund

  Reply
 • Det kostar ganska mycket men det är en bra investering för din hud!

  Reply
 • Hej!
  Vart beställer du produkterna ifrån? Vad heter hemsidan? 🙂

  Reply
 • Skincity.se

  Reply
 • Hej Annica,

  Kan inte du berätta varför du använder dessa produkter och vad du tycker dom gör för din hud 🙂

  Reply