Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:40 | March 29, 2015

73 249 personer har en crush på mig!

IMG_9131 IMG_9134Detta var för några dagar sedan, idag har jag fler följare och hoppas även att ni är och blir några av dom @akannica. 🙂

Jag tror inte att man inser hur många följare man har på Instagram förrän man börjar jämföra det med något. Jag satt och tänkte när vi var på Katy Perry att Globen rymmer ungefär 14000 personer då behövs det lite mer än fem Globen för att rymma alla mina följare på Instagram, det är rätt häftigt när man tänker så.

Jag fick testa Lokas nya smak Crush Jordgubb och då fick jag en fin lite tavla där jag fick svart på vitt hur många som följde mig. Förutom det var så var smaken väldigt god, påminde lite om Hallonsoda fast lite mer jordgubbssmak då. Så testa denna nästa gång ni ska köpa er en Loka, den är törstsläckande och somrig. 🙂


2 kommentarer2 kommentarer om “73 249 personer har en crush på mig!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här