Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:23 | February 28, 2015

Partybilder

Nu ska vi åka in till stan, Marcelo är shoppingsugen så jag följer med som moraliskt stöd. 😀 Jag fick en del bilder skickade till mig från gårdagens party. Ellinor hade med sig en fotograf under kvällen och det var ju hur bra och smart som helst, det är något jag verkligen skulle behöva då jag också vill vara med på bilderna och inte bara själv ta alla.

Så är det så att det finns någon som frivilligt vill följa med mig på event, fota och resa så inboxa mig på [email protected] 😀 Ni får se det som en möjlighet att få gå på en hel del roliga event, knyta kontakter, komma in i branschen och få resa. Det finns kanske någon därute som nöjer sig med det annars får jag gå runt med en selfiestick. 😀

Men här kommer bilder från gårdagens kalas. Först event på Göta Källare med Darling S och sedan så åkte vi vidare till V. Alla bilder är tagna av Hanna Söderberg, ni hittar även henne på Instagram @hannasoederberg.

 

DARLINGS_10 DARLINGS_21 DARLINGS_22 DARLINGS_26 DARLINGS_36 DARLINGS_46 DARLINGS_49 DARLINGS_71 DARLINGS_87 DARLINGS_113 Ja, vi är sams nu! 🙂


4 kommentarer4 kommentarer om “Partybilder”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • ååh Annica du måååste berätta “hur” ni vart sams! skulle vara så kul att höra då jag följt er båda som klister under all denna tid och tyckt eran lilla “intrig” varit så rolig! 😀

  Reply
 • Håller med ovan!! HAHHA sååå nyfiken:)

  Reply
 • 🙂

  Reply
 • Roliga bilder 😀 man skulle velat vara där

  PS: Heter inte Göta Källare Klubb Göta numera ?

  Reply