Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:41 | February 28, 2015

Gentleman

IMG_7901 IMG_7894 IMG_7895 IMG_7893 IMG_7892 IMG_7899 IMG_7900 IMG_7885 IMG_7898
Vilken spontanare jag och Marcelo gjorde på eftermiddagen idag. Efter turen på stan och en sen lunch på Kalori så fick jag panikont i magen. Jag blir dålig i kistan av medicinerna så jag fick en EABA och var tvungen att springa in på en toalett på Rigoletto. Medan Marcelo väntade såg han att en film började, Gentleman så när jag kom ut hade han fixat biljetter till filmen så vi gick in och satte oss utan några förväntningar på filmen. Vi visste inte ens att den var svensk. 😀

Filmen kanske inte var den bästa men vi hade det mysigt och jag gillar att vi två är så spontana och bara gör saker utan att behöva planera så mycket. När vi kollat klart och skulle åka hem gick vi förbi Honeycomb för att köpa med oss godis samt så blev det en froyo och en creation. Måste även tillägga att personalen där är så himla trevliga, man blir alltid på så gott humör när man blir bemött av dom. 🙂

Nu ska gotta oss framför tvn ikväll, en perfekt lördagkväll!


9 kommentarer9 kommentarer om “Gentleman”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vad mysigt 🙂 Det är dom här spontana sakerna som gör så mycket 🙂

  Reply
 • Det påminner mig om en gång då jag och min kille hade bråkat som fan, så att han smällde i dörren och stack hemifrån.. En stund senare så ringde han och sa “Kom till bion, jag har köpt biljetter”, fortfarande skitarg, haha.. Så var det bråket över, och vi hade en jättemysig kväll med bio och mat 🙂

  Reply
 • Hej Annica! Vill först tacka för en bra blogg! 🙂
  Jag undrar var den honeycomb ni gick till ligger någonstans? Tänkte ta med mina barn dit 🙂
  Ha det så bra!
  Mvh Jossan

  Reply
 • Hej!

  Har en fundering, har ni tagit av er förlovningsringarna?
  Bra blogg!
  Mvh sara

  Reply
 • Mums!

  Reply
 • Var ligger honeycomb? 🙂

  Reply
 • I Hötorgets tunnelbana. 🙂

  Reply
 • Vad är eaba?

  Reply
 • En Akut Bajs Attack. 😀

  Reply