Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:51 | February 28, 2015

Darlings lyxiga underkläder

IMG_7852 IMG_7854 IMG_7855 Namnlös exportIMG_7862
Hej!

Oj vilken kväll det var igår, mycket roligare än förväntat! En härlig limo hämtade mig och körde mig och ett härligt sällskap till Göta Källare där Darling S event väntade. När vi kom fram möttes vi av fler härliga människor och vi fick även väldigt mycket dricka och plockmat. Efter ett tag gick alla ner en våning och då började en visning a la Victoria Secret. Tjejer shakade loss på scenen i väldigt fina underkläder och under tiden kunde man även tävla om resor till medelhavet. Vi hade det jätteroligt trots att jag kände mig rätt seg i skallen pga min medicin. Vi var där någon timma och sedan kom limousinen och hämtade oss igen för att åka vidare till V. Vi fortsatte festandet där och jag svettades som en gris, så servettdanserna fick man se mycket av under kvällen. 😀

Efter 1 någon gång tog vi oss vidare till Amba men då sa min kropp ifrån, då hade jag ont och tog en taxi hem till min älsko som precis lagt sig. Jag tog en lång sval dusch och sen kröp jag ner med honom och slocknade direkt. 🙂

Gottepåsen vi fick med oss hem var så himla fin, jag är så tacksam över den för det var så mycket fint. Underkläderna och så himla fina och man känner sig lite en som angel i den där rosa morgonrocken så ta er en titt på hemsidan. Jag rekommenderar verkligen er att kika runt på hemsidan Darling-s.se om ni vill unna er lite nya underkläder för det är så mycket fint och det är så behagliga materia. 😀


6 kommentarer6 kommentarer om “Darlings lyxiga underkläder”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad snyggt o h inte hört talats om deras underkläder.
  ska kolla på deras sida viktigt att dom är sköna.

  Reply
 • Snyggt. Du är alltid snygg men är det verkligen skönt när de inte täcker rumpan?

  Reply
 • Va fina saker du fick!

  Hur var det att träffa kissie, med tanke på alla inlägg hon snott från dig osv?

  Reply
 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • Fina!

  Reply
 • Jag kommer ibland att bära något sexigare. Varje kvinna känner sexig. Sådan underkläder har http://www.esensuell.se, välkommen!

  Reply