Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:41 | February 27, 2015

Tjejevent

IMG_7831-001 Namnlös export-001
Då var jag klar för utgång. När jag kom hem slocknade jag i soffan, jag var helt slut men nu känner jag mig rätt så utvilad och ganska peppad på en liten utgång. En nykter utgång! Skulle aldrig blanda medicin med alkohol, det är ju för fasen livsfarligt och sedan så har jag ändå roligt utan alkohol i kroppen samt att man mår ju så himla mycket bättre dagen efter. 😀

Eventet vi ska på är ett “tjej”-event men tydligen räknas lilla Daneil som det då han också ska gå. 😀 Det kommer att vara på Göta Källare och det kommer vara en del utlottningar på resor och jag hoppas att jag har chans på en sådan lott ikväll! Ha en bra fredag allesammans och ta det lugnt. Vi kanske ses ute! 😀


1 kommentarerEn kommentar om “Tjejevent”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vad har du på läpparna här? Ser ut som den perfekta nyansen!

    Reply