Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:05 | February 16, 2015

Ökensafari i Dubai del 3

IMG_6959 IMG_6961 IMG_6970 IMG_6972 IMG_6974 IMG_6981 IMG_6984

Här har ni den sista delen av vår ökensafari med DubaiGuide.nu och det var den som jag gillade bäst! Vi fick plocka grillbuffé som vi sedan åt vid de låga borden sittandes på kuddar, det var så mysigt. Det blev mörkare och mörkare och tillslut satt vi där i mörkret under bar himmel med facklor och ljus tända runt om oss, det var så amazing. Känslan när vi satt där, mitt ute i öknen under stjärnklar himmel (som man kunde fota, pricken är en stjärna) var obeskrivlig. Vill man ta med någon på den perfekta dejten i Dubai så är det detta!

När vi ätit klart tände dom en brasa som vi kunde sitta vid och röka vattenpipa och berätta härliga historier. Alex höll på att skrämma mig och Daniel och sa att vi var tvungna att akta oss för spindelraccooner som fanns ute i öknen men det visade sig att detta var ännu en härligt prank från hans sida. 😀

Jag njöt och sög åt mig av alla intryck och njöt så himla mycket, detta är verkligen något jag kommer att minnas och det är svårt att beskriva hur fantastiskt det var där mitt ute i ingenstans. Ni måste verkligen göra detta om ni någon gång åker till Dubai! 🙂


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här