Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:31 | February 16, 2015

Ökensafari i Dubai del 2

IMG_6875 IMG_6878 IMG_6882 IMG_6884 IMG_6885IMG_6907 IMG_6890 IMG_6893 IMG_6897 IMG_6898
IMG_6925 IMG_6928 IMG_6931 IMG_6934 IMG_6940 IMG_6944 IMG_6946
Nu är jag i luften men vi är snart framme i Istanbul där vi mellanlandar innan Turkish Airlines tar oss vidare till tråkiga kalla Sverige… Ångest! Men innan Sverige kommer vi chilla igen i CIP loungen som jag skrev om härom dagen så lyxet slutar inte än. 😉

Medan jag flyger så får ni ta del av del två av vår Ökensafari med DubaiGuide.nu. Vår chaufför körde ut oss mitt ut i ingenstans i öknen och där kom vi fram till en plats som dom fixat ordning åt bara oss. Dom hade gjort en härlig picknick till oss med ett mysigt bord på härliga mattor, vattenpipor, lyktor, grill där dom stod och lagade mat åt oss på. Under tiden dom grillade fick vi åka lite snowboard, eller sandboard kanske man kan kalla det. Vi sprang upp på en hög sandkulle och åkte ner, jag som inte kan åka bräda satt mig på den och tävlade med Alex och fick fulla facet med sand men det var så kul så vi kunde inte sluta.


1 kommentarerEn kommentar om “Ökensafari i Dubai del 2”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Nej men shit vad coolt och vad kul!!! Jag dör, vågat att åka sandboard. coolt ju men läskigt ändå.. jag är en fegis.. ha ha

    Vad häfigt med att sitta på matte i öknen, på sanden. IKEA lyktor!!! haha cooolt såna har vi på altanen!

    Reply