Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:22 | December 31, 2014

Har ni ingen klänning, här är lösningen!

Skärmavbild 2014-12-31 kl. 10.15.04Desktop3
När jag vaknade imorse och gick igenom min Instagram fick jag lite ångest över att se alla dessa utlandsbilder från vänner som ska fira nyåret i ett varmt land. Jag saknar verkligen nyåret 2012-2013 när jag och Marcelo firade in nyåret i Thailand, den resan var verkligen fantastisk och jag mådde så himla bra där.

Vi tog ju hand om två hundar varav en hade fått valpar och det gjorde så ont i mig att lämna dom efter tre veckor. Vi upplevde en hel del saker varav en att aldrig mer rida på elefanter, vi såg på när dom slog en elefantunge och jag grät så mycket och tyckte att dom var dumma i huvudet och då körde dom oss därifrån. Vi körde mycket moppe, åkte på båttur, åt otroligt god mat, flög till Bangkok fram och tillbaka, bodde på olika ställen och ja hade det fantastiskt. Så ska ni eller är ni där så hyr moppe, det var det bästa ever för du upptäckte så mycket mer! 😉

Sitter några av er Stockholmare också med lite ångest över nyår, men när det kommer till kvällens outfit. Spring till Dmretro idag mellan 12-15, dom har massa partydressar som passar  till kvällen. Ni hittar dom på Sveavägen 10! 😉


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här