Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | December 31, 2014

Enklaste makeupen till Nyår

IMG_2696-002IMG_2693-001IMG_2694

Nyår är en högtid då många verkligen vill fixa upp sig, satsa på lösfransar, köper dyra klänningar, införskaffar sig klackar som man inte ens kan gå i. Men är man inte van vid detta, tex att sätta lösfransar eller gå i klackar så satsa på något mycket enklare istället. Röda läppar, det fungerar alltid och då behöver man inte fixa så mycket runt ögonen, mascara räcker. 😉

Jag själv kommer köra på röda läppar ikväll och sedan sätter jag lösfransar eftersom jag är vad vid det men som jag skrev innan, är man inte van så skippa dom för det är inte kul att oroa sig för att det släpper i kanterna eller irriterar i ögonen. 😉

Är man helt lost på makeupbiten kör lite roliga och stora smycken istället och lacka naglarna i någon härlig färg. 😉


4 kommentarer4 kommentarer om “Enklaste makeupen till Nyår”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • MEN SNÄLLA RARA ..du ska väl inte ha kvar den bilden i början på bloggen ..den är ju så hemsk ..finns ju så fina kort på dig som du kan använda .

  Reply
 • Den ska ändras, tat lugnt bara. 😉

  Reply
 • Oj men shit, här var vi plötsligt inne på Finest?! Har inte läst bloggar alls dom senaste dagarna och missat helt att du flyttat bloggen!!

  Snygg färg på läpparna.

  Reply
 • Jo men visst, det kommer bli kanonbra! 🙂

  Reply