Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:12 | December 31, 2014

Boyfriend shirt

IMG_2391 IMG_2395-001
Skjorta från H&M, 199kr. Jag brukar stoppa in den i byxan så den ser ut som en boyfriend shirt istället. 😉

Hej på er!

Sista dagen på året var det ja och jag ska alldeles strax iväg för att träna, det blir ett bröst och magpass och det jag har börjat att göra nu på gymmet det är att filma. Det är det som är så bra på mitt gym Rosa Skrot, att man får fota och filma och det underlättar otroligt mycket för mig som bloggare. Så i förrgår, igår och idag blir det filmer och om ni gillar min första träningsfilm kommer ni garanterat att gilla de andra. 😉

Vad tror ni om det här nu då? Att jag är på Finest. Jag tycker det är skitkul och jag är så peppad. Under dagen kommer fler inlägg att föras över hit, dom håller på att importera det absolut sista så att allt innehåll kommer med. Efter nyår kommer teknikerna att ladda in nya teman så då kommer även utseendet att ändras, jag vill ju ha det så cleant som möjligt för det är bilderna och texten man vill se inte sant!? 😉


8 kommentarer8 kommentarer om “Boyfriend shirt”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Ville bara säga gott nytt år ! 🙂 såg när du var med i BB och har följt din blogg ett litet tag nu – gillar ditt sätt att blogga och att du då o då slänger in en video.

  Reply
 • Tack detsamma Carolina! Vad kul att du gillar det och fler filmer kommer att dyka upp! 🙂

  Reply
 • Vad söker man på för å hitta skjortan? Gott nytt år 🙂

  Reply
 • jag hittade den i butik… 🙁

  Reply
 • Ha en bra dag 🙂 och gott nytt år till er 🙂

  Reply
 • detsamma!

  Reply
 • Snyggt det blev! Men texten är sjukt liten. Måste tilta mobilen och zooma för att se texten bra. Läser från iPhone. 🙂
  Fortsatt gott nytt år!

  Reply
 • Jag ser från datorn och ser endast en det av bilderna, bilderna för långt till höger
  vet du hur man gör!

  Reply