Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | November 17, 2014

Essie winter collection 2014

DSC_0001-001 DSC_0003 DSC_0009-001DSC_0007DSC_0008

“When I jiggle hi jiggle low, I kick up my heels!”

Här har vi Essies vinterkollektion 2014, vad tycker ni om färgerna? Är det någon som ni skulle vilja ha på era tassar? Jag själv är väldigt inne på mörka röda färger och därför älskar jag mina naglar som Celina gjorde på mig senast. Så ska jag välja en favvo här så är det antingen Jump in my jumpsuit eller Jiggle hi jiggle low som är säsongens It-lack. Back in the limo känns som ett lack man bär i vår men overall så gillar jag färgerna som fanns i denna kollektion. 🙂

Pris: 13,5ml, 129kr/st. Finns på Lindex, H&M, Kicks och Åhléns.
Mer trendiga färger från Essie hittar du –HÄR


2 kommentarer2 kommentarer om “Essie winter collection 2014”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • oooh love it, älskar färger, dock inte röda. 😀
    Gillade den där Back in the limo eller vad det stod.. så fin.

    Reply
  • Jag håller med, mörka röda färger är superfint!

    Reply