Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:39 | November 14, 2014

Tillbaka till vardagen

DSC_0166-001DSC_0165-001DSC_0162

Åh vilken ångest jag har, jag vill vakna upp till sommar och sol som jag gjort de senaste dagarna så vi får se vart vi hamnar i december. 😉

Vi har precis spelat in podden med Thorbjörn och jag tyckte så synd om honom. Man såg att han var ledsen över att Anna var kvar men han var ju ändå glad över att få träffa sin dotter nu när han kommer hem. Plus att det inte är så lång tid kvar till finalen och jag tror att Anna sitter där.

Nu ska vi hem och tvätta, städa och sova. Ikväll är det lite event som väntar som jag måste orka med så lite sömn sedan är jag ready to go! 😉


2 kommentarer2 kommentarer om “Tillbaka till vardagen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Har iiiingen aning vad du menar här då jag inte följer det där programmet. Inget för mig. Men vill ändå säga att bilderna är helt underbara, en sån “stol” skulle man vilja ha hemma. 🙂 På altanen kanske?

    Välkommen hem i alla fall.

    Reply
  • Tror det var bra för Torbjörn att åka ut. Nu kan han träffa sin dotter och få sakna Anna lite. Läste runt lite på sociala medier och folk tror Anna kommer hänga mycket med Anders

    Reply