Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:04 | November 14, 2014

Sömn, vad är det?

DSC_0004 2 ANNICADSC_0003 2DSC_0002 2.NEFSaknar detta idag, en rejäl och god frukost som på Regnum i Belek. 🙂

Hej på er!
Nu är jag på banan igen, eller försöker i alla fall. Det blev en tuff natt….

Vi har inte haft möjligheten att kolla Big Brother i Turkiet eftersom kanal9play inte kan visas i utlandet vilket suger! Bättring, jag menar det är 2014. Det vi var tvungna att göra i alla fall var att kolla ikapp alla veckans avsnitt under natten och vi kom hem typ 1… Fattar ni vad lite sömn vi har fått!?

Så sömn är något jag behöver just nu men det är bara att gilla läget för nu ska vi iväg och försöka att spela in ett avsnitt av Big Brother podden. 😀


8 kommentarer8 kommentarer om “Sömn, vad är det?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • OMG vad gott det ser ut och ja vad då sömn, vaaaad är det. 🙂

  Kram finaste du!

  Reply
 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • Nu får det väl ändå vara nog med Dennis lurendrejerier på Dmretro!
  Annica, GÖR något!

  http://emilias.nu/2014/11/13/oseriosa/#comments

  Reply
 • Brukar aldrig läsa hans blogg, blev nyfiken att läsa kommentarena
  och det är ju helt otroligt hur mycket han lägger på, läste också på
  hans blogg att han har haft 20 tusen till 30 tusen besökare om dan
  det ville han uppnå igen, det var säkert innan jag föddes.

  Reply
 • FYFAN för såna typer. Så jäkla vidrigt beteende och detta reflekterar på dig Annica. HUR kan du stå bakom en sådan person? Visserligen så får du ju betalt för alla dina inlägg om DMRetro men asså någon gräns finns det väl även för dig?! Dennis förvaltar inte sitt varumärke seriöst och han kommer säkerligen köra det i botten så småningom. Jag själv har aldrig handlat därifrån för att jag har läst hans blogg tidigare och vet vilken typ han är, så jag lägger hellre mina pengar på någon mer seriös. Förlåt men jag kan inte ta dig heller så seriöst när du är ett av ansiktena utåt åt detta företag…

  Reply
 • Men 24/7 har ni väl haft wi-fi? D hade jag i Spanien och småklippen kan man se 🙂

  Reply
 • Alla avsnitt lägga ju ut på Swefilmer, det funkar väl utomlands?

  Reply
 • Använder ni Google Chrome kan ni installera ett program som heter Hola. Med hjälp av detta kan ni ställa in att datorn är i ett visst land fast ni inte befinner er på den platsen. Vet inte riktigt hur det fungerar men jag brukar använda det om jag exempelvis vill se på danska eller norska paradise hotel från deras hemsidor i respektive land. Använder du inte Hola kommer det upp att du inte har tillträde/rättighet att se klippet/avsnittet i landet du befinner dig i. Men går man då in i Hola och ändrar till exempelvis Danmark kan du se på avsnitten. Ett tips till nästa gång! 🙂

  Reply