Det förekommer cookies pÄ annicaenglund.se. Genom att fortsÀtta lÀsa pÄ annicaenglund.se godkÀnner du detta. LÀs mer om cookies hÀr.

08:30 | November 7, 2014

Mot studion!

Desktop2-001DSC_0014Airbrush. 🙂

Hej pÄ er!
Vilken mysig kvĂ€ll det var igĂ„r, mĂ„dde sĂ„ bra av att ha mina kĂ€ra nĂ€ra mig och sĂ„ var det sĂ„ kul med Singstar. Jag gick frĂ„n vĂ€rldens kĂ€nsligaste mĂ€nniska som kunde bryta ihop nĂ€r som helst till hur glad och lugn som helst. Och till er som sĂ€ger att det “bara var Ă„ngest”, tro mig jag vet vad det Ă€r jag haft i fem Ă„rs tid sĂ„ sĂ€g inte att ni vet bĂ€ttre. 😉

Nu Àr vi pÄ vÀg till studion för att spela in Big Brotherpodden, det var Malin som fick lÀmna igÄr med en liten twist sÄ det ska bli spÀnnande att höra vad hon har att sÀga.

NĂ„got som ocksĂ„ hĂ€nt under veckan Ă€r att anmĂ€lan mot Philip och John har lagts ner. Det var trist för dom att bli utplockade eftersom dom inte var skyldiga, borde inte de fĂ„tt en chans till eller vad tycker ni? 🙂


32 kommentarer32 kommentarer om “Mot studion!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns hÀr

 • Ångest gĂ„r inte över för det blir lite roligare.PanikĂ„ngest kan innebĂ€ra att det tar dig en halv dag att komma ut …t.e.x.–har haft det halva livet sĂ„ jag vet ..vore de sĂ„ enkelt som bjuda hem nĂ„n dĂ„ vore livet lĂ€tt,Flicka lilla du Ă€r bara uttrĂ„kad.

  Reply
 • Du tror inte att symtomen pĂ„ Ă„ngest/panikĂ„ngest varierar hos alla? VĂ€nnen lilla, tror inte du ska komma och sĂ€ga nĂ„got du faktiskt inte vet nĂ„got om.

  Reply
 • Tycker inte de ska fĂ„ en chans till.
  Kanske om de fÄtt komma in igen efter 2-3 dagar. Men efter flera veckor. Nej!!
  Skönt ÀndÄ att anmÀlan mot dom lades ner.

  Reply
 • Men assĂ„, att ett Ă„tal lĂ€ggs ner betyder inte att nĂ„gon Ă€r oskyldig.
  Det borde vĂ€l du som utsĂ€tts för nĂ€that förstĂ„, sĂ„ mĂ„nga som anmĂ€ler nĂ€thatare men Ă„tal lĂ€ggs ner, det blir inte ens en förundersökning. Det betyder inte att mĂ€nniskorna som gjort det Ă€r “oskyldiga”. Man kan dessutom göra en himla massa saker som kanske inte Ă€r olagligt, men det Ă€r inte ok. Jag kan skriva hĂ€r i texten att du Ă€r en massa saker, ord som jag inte vill ta i min mun, det Ă€r inte ok för det.

  Reply
 • Word pĂ„ den!

  eller annica, marcelo var inte otrogen heller? 😉

  Reply
 • Fy fan vad lĂ„gt att dra in det. Vad har det med saken att göra!! Skönt att TrolljĂ€garna snart drar igĂ„ng igen. Vet att dom haft koll pĂ„ Annicas blogg

  Reply
 • FörstĂ„r ni inte att TrolljĂ€garna Ă€r ett tv-program.dom kan inte komma med ett papper och krĂ€va skadestĂ„nd Ă„t nĂ„gon som blivit nĂ€thatad,sĂ„ gĂ„r det inte till.För att kunna krĂ€va skadestĂ„nd sĂ„ mĂ„ste man göra en polisanmĂ€lan, och sen skall Ă„klagare besluta om det ska gĂ„ vidare till tingsrĂ€tten, och först dĂ„ ,gĂ„r det att krĂ€va ett skadestĂ„nd.vilket för övrigt Ă€r svĂ„rt att fĂ„ pga att nĂ„gon skrivit pĂ„ en blogg.TV-programmet TrolljĂ€garna Ă€r bluff,och tror ni verkligen att dom utpekade nĂ€thatarna frivilligt skulle stĂ€lla upp med bild pĂ„ sig sjĂ€lva i tv? Nej glöm det.Och att dom skulle ha haft koll pĂ„ Annicas blogg Ă€r bara ditt pĂ„hitt,det gĂ„r inte till sĂ„,hon mĂ„ste dĂ„ sjĂ€lv gjort en anmĂ€lan mot nĂ„gon person,som dom tycker Ă€r vĂ€rt att gĂ„ vidare med.Sen kollar dom sĂ€kert hur jargongen Ă€r pĂ„ den bloggen,och i denna blogg har den inte varit den bĂ€sta frĂ„n nĂ„gons sida,tĂ€nker frĂ€mst pĂ„ vad Annica skrivit om tex.hennes “stulna” sexbilder,hennes syn pĂ„ att barn ska förbjudas pĂ„ cafeer,mammor ska inte kunna ge sina barn bröstmjölk ofentligt mmm.

  Reply
 • Jag tycker persoligen att man inte ska skriva elaka kommentarer,
  men en del bloggare ber ju om det, nÀr man lÀser inlÀggen, jag har
  blivir vÀldigt arg pÄ vissa inlÀgg som bloggare skriver, hels nÀr dom
  slÄr ner pÄ andra personer.

  Reply
 • Tror du pĂ„ allvar att “TrolljĂ€garna” skulle ta upp att folk som kommenterar pĂ„ en blogg minsann har andra uppfattningar Ă€n blogginnehavaren?Det skall handla om dödshot,stalkning,trakaserier mm……..ledsen att göra dig besviken! 😉

  Reply
 • Visst jag var snabb pĂ„ tagentbordet. Men JAG uppfattar det som att annica skyddar killarna pĂ„ nĂ„got sĂ€tt. PĂ„ samma sĂ€tt som hon skyddade marcelo i big brother. Att hon vĂ€grar inse saker som faktist hĂ€nt! Nu behöver det intr vara sĂ„ men det Ă€r sĂ„ JAG uppfattar det!

 • Det Ă€r din tolkning ja, men det Ă€r mĂ„nga som har sett situationen bĂ„de i det lilla klippet & vissa som har sett 24/7 (tex jag) som tycker att dom inte har gjort nĂ„got brott eller nĂ„got att slĂ€ngas ut frĂ„n BB för

  Men vem ska avgöra vem av oss som bedömde situationen mest rÀtt? TyvÀrr Àr det nog ganska mÄnga BB-tittare som inte dömmer den hÀr situationen objektivt . För mÄnga har sina favoriter och sina hatobjekt redan sen innan. SÄ om nÄgon redan hatade nÄgon av dessa 3 sÄ dömmer man förmodligen till dens nackdel, och om man hade nÄgon av dessa som favorit sÄ ser man pÄ allt den gör som nÄgot bra. Förmodligen. Eller iallafall sÄ vet man inte riktig om det gÄr att lita pÄ pÄ dens bedömning av situationen

  Men hÀr NU har helt oberoende personer kollat igenom situationen. Eller faktiskt inspelning frÄn hela den dagen har dom sett. & Àr sÀkerligen proffs pÄ att lÀsa kroppssprÄk och Àr van att bedömma sÄnt hÀr. & resultatet blev att Philip & John slÀpptes

  Det har sÀkert hÀnt mÄnga gÄnger att skyldiga har fÄtt slÀppas frÄn anklagelser ocksÄ. Tex nÀr det inte har funnits nÄgra bevis. tex inga filmbevis som i den hÀr situationen

  Reply
 • Men allvarligt? TĂ€nk mellan raderna vad dom var ute efter. TĂ€nk om caroline hade sugit av philip? Hur hade dem mĂ„tt dagen efter? Hur hade det sett ut inför svenska folket? Sen mĂ„ste man ingripa vid svaga mĂ€nniskor som caroline nu var. BB ingrep ju av en anledning!! Utnyttjing av psykiskt svaga personer borde en 10 Ă„ring fatta.

  Reply
 • Man kan inte hela tiden sĂ€ga “tĂ€nk om” för dĂ„ skulle alla mer eller mindre gjort fel. Jag gick pĂ„ en gata och tĂ€nk om jag hade sĂ„lt mig sjĂ€lv… förstĂ„r du?

  Reply
 • NĂ€ men förstĂ„r du principen varför dom ingrep?? Dom tĂ€nktr alltdĂ„ dom hĂ€r stegen före. Marcelo hade nog stoppat dig hundra gĂ„nger om innan du sĂ„lde dig.

 • Har inte hĂ€ngt med i vad det Ă€r som hĂ€nt dig, har inte kunnat lĂ€sa bloggar pĂ„ nĂ„gra dagar pga VAB med yngsta tjejen men skönt att lĂ€sa att du mĂ„r bĂ€ttre oavsett vad. 🙂 <3 Hoppas du fĂ„r en fin dag idag.

  Reply
 • En Ă„ngest- eller panikattack varar som mest i 30 minuter, sedan kan man naturligtvis gĂ„ och vara orolig och liknande bĂ„de innan och efterĂ„t. Men sjĂ€lva attackerna varar aldrig mer Ă€n 30 minuter, det Ă€r medicinskt bevisat och det Ă€r Ă€ven vad psykologer och terapeuter pratar med sina patienter om nĂ€r de ska hjĂ€lpa dem att ta sig igenom attackerna dĂ„ det faktiskt kan kĂ€nnas som att man ska dö, Ă€ven om symptomen Ă€r ofarliga rent fysiskt. SĂ„ ni som hackar pĂ„ Annica nu och sĂ€ger att det inte var vĂ€nnerna som hjĂ€lpte henne mĂ„ bĂ€ttre, ni ska bara vara tysta. Nej, det var troligtvis inte dem som hjĂ€lpte hennes Ă„ngest att försvinna, det gjorde den sĂ€kerligen av sig sjĂ€lv. Men det Ă€r mycket troligt att de hjĂ€lpte henne att slappna av efterĂ„t och tĂ€nka pĂ„ nĂ„got annat. Glöm ocksĂ„ inte att alla mĂ€nniskor upplever panik och Ă„ngestattacker olika sĂ„ döm ingen!

  Reply
 • Just det, John och Philip… det gjordes ju en förundersökning och man kom fram till att inget brott begĂ„tts. De har bett om ursĂ€kt för hur det spĂ„rade ur, de Ă€r medvetna om att det gick för lĂ„ngt och mer Ă€n sĂ„ kan man faktiskt inte begĂ€ra. Huruvida de ska fĂ„ gĂ„ in igen… ja, efter hur produktionen har behandlat dem efter det som hĂ€nde skulle jag ALDRIG gĂ„ in i det dĂ€r huset igen, om jag var dem. Inte en chans. Tror helt Ă€rligt inte att de Ă€r speciellt sugna pĂ„ det heller, om de ska vara helt Ă€rliga med sig sjĂ€lva. Det Ă€r klart att Philip vill trĂ€ffa Jenny, om man ska gĂ„ efter hans Instagram, men han vet ju att hon har det bra. John och Julia verkar ju ha det bra ocksĂ„, och frĂ„n vad han svarar hans följare pĂ„ Instagram sĂ„ verkar han grymt besviken pĂ„ hur produktionen har hanterat den hĂ€r situationen. SĂ„, jag tror inte ens de skulle vilja gĂ„ in om de fick. Men det Ă€r klart, man vet ju aldrig, det handlar ju fortfarande om 1 miljon kronor… Men pĂ„ frĂ„gan om de har rĂ€tten till en andra chans sĂ„ Ă€r faktiskt svaret sjĂ€lvklart ja, Ă€ven om jag tycker att de borde sĂ€ga nej till att gĂ„ in igen om chansen fanns.

  Reply
 • Det gĂ„r att lĂ€sa sig till ja…men Ă„ngesten för att panik ska komma nĂ€r man Ă€r i en affĂ€r ..t.e.x. den gĂ„r inte förebygga o dĂ„ Ă€r det bara att försöka ta sig ut.LĂ„sa in sig i ett hus med mĂ€nniskor man inte kĂ€nner Ă€r nog heller ingen som kan som verkligen har detta.

  Reply
 • “Det gĂ„r att lĂ€sa sig till…”, ja det gör det, men vad jag sĂ€ger Ă€r baserat pĂ„ erfarenhet. Du kan göra vad som helst, Ă€ven om du lider av panikĂ„ngest. Och nej, det gĂ„r inte att förebygga en Ă„ngestattack men du kan lĂ€ra dig hur du ska hantera den nĂ€r den kommer. De som tror att man bara mĂ„ste leva med attackerna tycker jag synd om. Man kan naturligtvis hjĂ€lpas av medicin, men det som fungerar bĂ€st (av egen erfarenhet), Ă€r KBT-terapi. Att jobba med hur man ska tĂ€nka och agera i olika situationer Ă€r oerhört hjĂ€lpsamt. Hittar man vad som fungerar för en sjĂ€lv, hur man tar sig igenom en panikattack pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt och utan att den blir speciellt stor, sĂ„ kan man göra vad som helst. Till och med vara med i Big Brother.

  Reply
 • Dom togs ut ur huset för att dom bröt emot Big brothers regler inte för att dom var polisanmĂ€lda. Detta vart vĂ€ldigt uppförstorat i media och jag tycker att det var rĂ€tt att polisanmĂ€lan vart nedlagd men dom har fortfarande brytit mot reglerna genom att betee sig pĂ„ ett vĂ€ldigt olĂ€mpligt sĂ€tt. SĂ„ det Ă€r fortfarande rĂ€tt att dom togs ut

  Reply
 • Ifall det var nĂ„gonting dom gjorde mot BBs regler sĂ„ skulle dom ha varnat dom först om vad innan dom tog ut dom isĂ„fall. För hur ska dom kunna veta att nĂ„got i detta var mot deras regler om ingen har sagt till dom om det ?

  Reply
 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • SĂ„ tröttsamt med alla dessa “skojiga” försvarsinlĂ€gg, man fĂ„r bara uttrycket att du försöker vara kaxig av nĂ„gon anledning. De flesta ville ju bara förklara vad som var skillnaden och nej, panikĂ„ngest Ă€r inte nĂ„gonting som kommer krypande och man kan inte direkt umgĂ„s med personer under en panikĂ„ngestattack. Man kan för fan knappt andas och mĂ„r skitdĂ„ligt?
  Och jo, jag tror faktiskt att jag vet bÀttre. Har levt med Ängest i över 12 Är och har ett dokumenterat Ängestsyndrom. Har gÄtt pÄ bÄde mediciner,KBT och annan terapi för att försöka kunna leva ett nÄgorlunda normalt liv. Att leva med Ängest och panikÄngest Àr ett evigt mörker i flera Är och det Àr först nÀr de Àr Äterkommande oberoende pÄ ens livssituation (spelar ingen roll om man Àr lycklig och mÄr bra) som man kan lida av ett Ängestsyndrom.
  Har man inte ens sökt hjÀlp pÄ riktigt för Ängest om man haft det i 5 Är kan jag inte tro att man har sÄdan Ängest som jag och mÄnga fler lider av. Det Àr ju nÄgonting som totalt förstör hela ens liv?

  Reply
 • Philip har behandlats vĂ€ldigt illa av BB, han saknar sin Jenny enorm mycket, han borde fĂ„ komma in i huset i igen för att kunna vara tillsammans med Jenny, John har förbrukats sin chans, han Ă€r största orsaken till det hela som har hĂ€nt, tack vare honom som Philip bli kickad frĂ„n BB.

  Reply
 • InstĂ€mmer helt!!

  Reply
 • Jenny borde röstas ut sĂ„ hon kan fĂ„ se vad killarna gjorde. Är hon klok Ă„ker hon hem till Norge och de har ingen mer kontakt.

  Reply
 • AlltsĂ„, ursĂ€kta mig, men Philip Ă€r anledning till att Philip blev utkickad frĂ„n programmet. Seriöst. Han Ă€r lĂ€ngre och bredare Ă€n John. Antagligen starkare. SprĂ„ket de anvĂ€nde den kvĂ€llen anvĂ€nder Philip i vardagen dĂ€r inne, medans man blev lite förvĂ„nad över John faktiskt. Att folk tror att Philip inte kunnat ta sig ut ur det dĂ€r rummet om han ville Ă€r ju bara skrattretande. Han gjorde det dĂ€r mot sig sjĂ€lv. Sedan att jag tycker killarna förtjĂ€nade ett annat straff Ă€n att bli utkastade, det Ă€r en annan sak. Men Philip har ingen annan att skylla Ă€n sig sjĂ€lv. Kanske produktionen dĂ„ som skötte hela den hĂ€r hĂ€ndelsen otroligt dĂ„ligt. Dock kan Philip inte skylla det faktum att situationen hĂ€nde pĂ„ nĂ„gon annan Ă€n sig sjĂ€lv. SĂ„ enkelt Ă€r det. MĂ€nniskor som pĂ„stĂ„r annat Ă€r naiva.

  Reply
 • John och Philip fick vad de förtjĂ€nade. BB blev mycket bĂ€ttre efter att de slĂ€ngdes ut.

  Reply
 • BB blev bli till ett sömnpiller efter att de slĂ€ngdes ut.

  Reply
 • Jag tycker dom skulle ha fĂ„tt en ny chans att komma in. Ifall dom skulle vilja det. Men jag tror inte det kommer bli sĂ„

  Men huvudsaken Àr att dom inte Àr misstÀnkta för nÄgon brott lÀngre & att det blir bra med det

  Reply
 • NÀÀÀh … de ska inte fĂ„ en ny chans, de har brutit mot BB regler och Ă„kt ut, sen att inte de blir anklagade, utan frikĂ€nda, förĂ€ndrar inte situationen 🙁 Dessutom var inte den dĂ€r FörlĂ„t- Videon mycket vĂ€rd för John, den har han totalt glömt bort 😼 Han har skrivit ett avskyvĂ€rt inlĂ€gg pĂ„ sin Instagram, det sĂ€ger allt, sĂ„ för mig Ă€r han fortfarande skyldig 😛

  Reply
 • Varför skulle han ha glömt bort förlĂ„t videon bara för han skriver som han skrev pĂ„ sin instagram ? Det kanske Ă€r du som har misstolkat nĂ„got?
  Att man gör en förlÄt video Àr inte lika med att man erkÀnner sig skyldig till det han har anklagats för . SÄ att han sen sÀger att han inte har begÄtt nÄgot brott sÀger inte emot videon pÄ nÄgot sÀtt, om det Àr sÄ du tÀnker
  & att han pratar med arg ton om detta pÄ sin instagram kanske inte Àr det listigaste sÀttet att göra det pÄ , för det gör inte sÄ att folk som inte lyssnade börjar lyssna, men jag kan ÀndÄ förstÄ han litegrann med tanke pÄ hur vissa ute pÄ internet skriver om han. JÀmför han med Hagamannen & allt möjligt, urs

  Reply