Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:45 | October 28, 2014

IsaDora Nuit Eau de Toilette

DSC_0001 DSC_0007 DSC_0008

“Den perfekta kvällsdoften som väcker känslor av attraktion och passion… Doften öppnar upp med friska citrusdofter av bergamott, som sedan utvecklas till intensiva hjärtnoter av jasmin och liljekonvalj. Basnoter av varm vanilj och tonkaböna har en fängslande doft som dröjer sig kvar i timmar”

Just nu är jag på väg till Täby och vad jag ska göra där får ni se ikväll. Idag fick jag ett pressutskick och oj vad överraskad jag blev av den här doften från IsaDora! Jag kan inte säga att den är i samma klass som YSL men den hör till samma oriental floral familjen och är ett klart budgetalternativ!

Toppnoterna är gröna blad och bergamott.
Hjärtnoterna jasmin och liljekonvalj.
Basnoterna består av pudrig vanilj och tonkaböna.


5 kommentarer5 kommentarer om “IsaDora Nuit Eau de Toilette”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Får man tycka att dina naglar är enormt fula och passar inte dina händer ??

  Reply
 • Man kanske kan säga att “annicas naglar är inte i min smak” ist 🙂 många som gillar spetsiga naglar och många som inte gör detz Jag är inte ett fan av det, men tur att vi människor tycker olika 😉

  Reply
 • Tyvärr så börjar de se ut som oklippta klor i stället för naglar !

  Reply
 • oj den vill jag lukta på, älskar dofter, parfymer, kanske kan bli min arbetarparfym. 🙂

  Reply
 • Vad köper du denna “parfym” till bäst pris? Blev nyfiken på den,låter som en blandning av några av mina favorit dofter☺

  Reply