Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:14 | October 27, 2014

Nyheter från Lakrids

DSC_0005DSC_0003DSC_0004DSC_0007 DSC_0008DSC_0018 DSC_0009 DSC_0011
Just nu kollar vi BB och vi kollar även in Marcelos nya telefon, ja han ser ju mer kär ut i den än i mig. 😀 Innan var vi på Ouija och nej jag kollade inte på den här heller utan jag satt och pillade på Marcelos nagelband. Julia och jag var även ut en sväng och köpte gotta innan vi gick tillbaka in i salongen och skrämde skiten ur Pontus. 😀

Efter filmen promenerade jag och Marcelo bort till Ica Roslagstull för att hämta ut paket, han sin guldiga Iphone 6 plus och jag mitt guldiga GODIS. 😀 Jag hade fått pressutskick från Lakrids och det var nya smaker och en julkalender som jag faktiskt gav till Marcelo, i hopp om att han skulle ge mig sin telefon. 😀

Ja vi har redan hunnit smaka godiset och som jag saknat den här smaken, dessa godisar är så goda. Det är choklad runt lakridsbitar, det kanske inte låter så gott men det är det! Godiset finns bland annat på NK. 🙂


3 kommentarer3 kommentarer om “Nyheter från Lakrids”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vill också ha … Både lakrits och telefon 🙂

  Reply
 • Vilka mysiga bilder Marcelo la upp på er imorse 🙂

  Reply
 • Hej annica!
  Ska på dragqeen fest nästa helg & har noll inspiration, kan inte du tipsa på någon schysst outfit & även en snygg överdriven sminkning & även hår ! :))

  Hare bäst!

  Reply