Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:25 | October 26, 2014

IsaDora Mesmerizing Holiday Make- Up 2014

Desktop2

 IsaDora Mesmerizing är en kollektion med färgfokus. Elegant Nudes – diamant, champagne, guld, krämigt nude, bruna toner. Colorful Accents- rosa, fuchsia, violett och plommon.

DSC_0010DSC_0011
DSC_0013-001Desktop5-001DSC_0014DSC_0012DSC_0015

Då är jag redo för dagen, vi har storstädat och jag spenderade min tid inne i badrummet och känner mig som en helt ny människa. Alla borde verkligen ha en tid där de bara fokuserar på sig själv genom kanske ett långt varmt bad med ansiktsmask, hårinpackning, peeling och allt vad detta innebär för man får så mycket mer energi efteråt och man känner sig mycket finare efteråt också. 😉

Jag har testat IsaDoras nya Holiday Make- Up kollektion 2014 och det som jag gillade bäst var ögonpaletten och speciellt den mittersta färgen. Det ger en snygg bronzing metallic färg och det framhäver blå ögon väldigt bra. Sedan måste jag faktiskt dissa läppglanset, inte för färgen utan för applikatorn. Detta gäller inte bara just detta läppglans utan det gäller alla läppglans med sådan här modell på “tussen” längst ut. Man får pensla och pensla så många gånger innan man får effekt. Vissa läppglans har pensel längst ut eller som Lancôme en ihålig trekant som fylls med färg så man får färg. Nåja, det är upp till var och en men jag vill gärna att det ska gå snabbt att få färg på läpparna, jag vill kunna dra ett svep och sedan sitter färgen på plats. Eller vad tycker ni?

Här nedan har ni hela IsaDora Mesmerizing 2014 Collection som kommer ut v.44:

Twist-up Gloss Stick
27 Fiery Fuchsia (Nyhet!)

Moisturizing Lip Gloss
47 Sparkling Fuchsia (Nyhet!)

Wonder Nail
792 Vintage Gold (Nyhet!) 793 Passionate (Nyhet!) 794 Nuit (Nyhet!)

Twist-up Eye Gloss
14 Black Galaxy (Nyhet!)

Eye Shadow Palette
63 Mesmerize (Nyhet!) 64 Magic Mauves (Nyhet!)

Smoky Eye Liner
10 Black 12 Dark Brown

Flashing Volume
20 Black

Twist-up Blush & Go
90 A Day in the Riviera (Nyhet!)


3 kommentarer3 kommentarer om “IsaDora Mesmerizing Holiday Make- Up 2014”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica! Jag har så sjukt torra läppar och har det året om, det är dock värst på vintern. Jag brukar smörja in läpparna med lip butter varje dag men det hjälper liksom inte, de är lika torra ändå. Jag tycker det ser så äckligt ut och det är inte kul alls! Har du några tips på produkter och knep som gör läpparna mindre torra?

  Reply
 • Jag bara ääälskar namnen! Så himla lyxiga!

  Ikväll har jag min radiodebut förresten! Gå in på bloggen för att läsa mer. Det ska bli så himla spännande!

  Reply
 • Snygga höstfärger 🙂 Gillar paletten med ögonskugga.

  Reply