Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:37 | October 26, 2014

Imorgon släpps det!

avsnittBB
Efter att ha kollat ikapp på lite avsnitt är det nu dags att lägga sig. Jag ska upp tidigt imorgon för att arbeta lite och sedan kl 13 har jag PT-tid på Rosa Skrot. Jag har ju det varje måndag och varannan onsdag och mitt mål är ju att få lite mer rå styrka, att jag orkar att lyfta tyngre vikter. Och sedan vill jag ju även kunna köra chins utan problem, kunde det för ett år sedan då jag var med vältränad så det är bara att ställa in hjärnan på det så kommer jag klara av det inom kort. 😉

Imorgon släpps ännu ett avsnitt från Big Brother podden och vad tycker ni om den? Är den bra, dålig, för kort, för lång? Ställer vi dumma frågor, är vi jobbiga att lyssna på? Kom med lite feedback så vi vet vad vi kan förbättra. 😉


9 kommentarer9 kommentarer om “Imorgon släpps det!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • för kort!!

  Reply
 • Tycker den är bra som dem är 🙂 Det ska vara lite spontant och inte så uppstyrt. Det skulle vara kul och se er någon gång när ni spelar in. Marcelo la upp ett litet klipp någon gång när ni spela in

  Reply
 • Tycker det är precis lagom långt! Det är roligare att lyssna om man får se det på filmklipp, så om ni åtminstone kunde filma ibland och korta bitar så är det bättre än bara ljudklipp.

  Reply
 • Ser fram emot att höra. Men måste bara säga en sak. Jag tycker det är så fruktansvärt vidrigt hur produktionen tillåter Caroline att intervjuas men inte John och Philip. Jag vet att det inte är ert fel, men det är faktiskt inte okej att göra så. Alla har rätt att säga sin mening, det blir ju bara mer och mer tydligt att de vill tysta ned killarna för att det är saker som vi inte vet. För att de vill skydda sig själva då de inte gjorde ett skit den kvällen. Ja, alltså… jag finner fasen inga ord. Ska bli intressant att höra alla sidor när det inte är kontrakt som står i vägen för att John och Philip berättar deras sida av händelsen och deras erfarenheter av produktionen. Från vad jag förstått är det mycket som är skumt där…

  Reply
 • Det tänkte jag också på. Är det under utredning så är hon också inblandad. Känns som det är något konstigt här.

  Reply
 • Ja du… vad jag har hört, från rätt så säkra källor, så har produktionen stoppat intervjun med John för att han inte ska berätta sanningen. Sjukt skumt. Jag blir f*n illamående av att veta hur vidrigt man som tv-produktion är villig att behandla deltagare för att rädda programmet eller deras egna skinn. Vill bara spy på hela produktionen just nu… dock är ju inte det Annica och Marcelos fel, så kommer väl fortsätta lyssna på deras podd. Kan inte säga detsamma om programmet just nu…

  Reply
 • Jag tycker att innehållet är jättebra. Dock tycker jag att det släpps lite långt efter. Ibland känns det inte så aktuellt på grund av att det mellan tors och sön har hänt så mycket annat.

  Reply
 • Tycker ni är skitbra! Tittar inte ens på programmet längre men lyssnar gärna på er podd! 🙂

  Reply
 • Jag startar alltid mina måndagar med frukost och Big Brother Podden. Jag tycker ni gör ett skitbra jobb, jag blir aldrig uttråkad när jag lyssnar på er. Dock är den lite för kort ibland, hade helst velat ha ca 1 timmes podd.
  Ni är super! 🙂 kram

  Reply