Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:48 | October 24, 2014

Spotlife möter Annica & Marcelo

_MG_3649_MG_3643_MG_3622

För några veckor sedan gjorde kära Mr. Paris en intervju med mig och Marcelo på Spotlifes huvudkontor. Det är en väldigt bra intervju som jag tycker att ni bör läsa om ni har fem minuter över. Den handlar mycket om det vi vart med om under Big brother och efteråt. 🙂

NI KAN LÄSA INTERVJUN HÄR!


12 kommentarer12 kommentarer om “Spotlife möter Annica & Marcelo”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • bra artikel, kul att läsa.

  Reply
 • Nåå. Jag blir så glad i hjärtat när jag läser om eran resa. Även om jag följt er sen BB och alltid, alltid hoppades på att de skulle bli ni, de var jag ensam om i min umgängeskrets, så var man aldrig säker just för att Marcelo pratade så mycket om otrohet och att de var ett sätt att försvara sig.. Jaja. De är historia och jag är så glad över att min magkänsla stämde. Jag kommer fortsätta följa er även om mode och skönhet inte är mig grej alls, så länge ni fortsätter blogga. Du skrev en gång att du troligen slutar blogga när ni skaffar familj. De hoppas jag verkligen inte att du gör. De skulle vara som att gå miste om konfekten 😉 Nä såklart är de erat val men de vore såklart trist. 🙂
  Lev lyckliga i alla era dagar, tillsammans, så är jag nöjd!
  Take care <3

  Reply
 • Jättefin artikel och man blir så glad för er skull 🙂 Var rädda om varandra 🙂

  Reply
 • vart ifrån kommer den tröjan 🙂

  Reply
 • Vilken jättefin och bra artikel 🙂

  Reply
 • Vad kul och lösa intervjun. Verkligen kul och få veta mer om er och er historia.
  Var kommer blusen du har på dig ifrån?

  Reply
 • Vart är tröjan ifrån!?!!?

  Reply
 • sannealexandrashop.com

  Reply
 • Ååh vilken fin blus!! Vart kan man köpa den? Kram

  Reply
 • Annica du är så otroligt vacker. Så jävla fin

  Reply
 • Heeej 🙂

  Jag har alltid tyckt att du haft sån fin stil Annica!!!

  Jag har precis startat ett modeföretag och det hade varit jättekul om jag kunnat skicka nåt som skulle passat dig.

  Maila mig isåfall!

  Ha en skön söndag!

  Reply
 • Hej, gud vilken fin tröja!! Tänkte fråga vart den kommer ifrån 🙂

  Reply