Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:11 | October 14, 2014

Xlash mascara

Desktop1-002

“Denna nattsvarta mascara är både volymgivande och vårdande, vilket ger friska fransar och en glamorös look! Xlash mascara är den ultimata volymmascaran då den är berikad med vitamin B5 och stärkande vitamin E.”

Vilken dundermiddag jag bjöd Amarelloo på idag, eller jag sa åt honom att hjälpa till på ett hörn för det är så mycket roligare att laga maten tillsammans! Vad jag gjorde får ni se imorgon eller ev. tidigare om ni går in på Marcelos blogg. 😉

Jag ska snart springa ner till posten för att hämta ut lite paket som kommit men innan jag gör det tänkte jag visa resultatet jag fick av Xlash mascara. Xbeauty är kända för att ha det här grymma fransserumet Xlash men den har nu uppgraderats och i samband med lanseringen släpptes denna mascara. Den ska vara volymgivande men jag tycker inte att jag fick den effekten, jag tycker att mascaran var lite för blöt för att den skulle göra fransarna tjockare men det gjorde det mycket lättare att arbeta ett tag med fransarna.

+ Man kunde arbeta med fransarna ett tag då konsistensen var ganska blöt.
+ Den böjda borsten gjorde det väldigt lätt att komma åt i inner- och ytterkant.
Den gav inte så mycket volym trots att detta var en volymmascara.

Pris: 155kr och finns att köpa på Xbeauty.se


3 kommentarer3 kommentarer om “Xlash mascara”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • alltså du har så fina fransar, verkligen så fina att man inte vet om det är mascaran eller bara dina som är fina i allt du än har. 🙂

    Reply
  • Middagen såg riktigt god ut 🙂 Enligt Marcelo var det den godaste såsen ever 🙂

    Reply
  • Gud vad fint. Har letat efter en riktigt mörk mascara länge men inte hittat någon till ett bra pris! Ska testa nu. Hoppas dem blir lika fina som dina!

    Reply