Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:06 | September 30, 2014

Svalkande ögoncreme

DSC_0050 DSC_0051 DSC_0052 2

För ett tag sedan var jag på ett event med Oriflame, dom hade kommit med en ny hudvårdsserie som heter True Perfection som är en lystergivande serie för den stressade huden. Jag använder både serumet och ögoncremen och idag tänkte jag faktiskt tipsa er om ögoncremen för den är så himla behaglig! 😀

Den här ögoncremen svalkar väldigt skönt vid applicering med tanke på stålkulan men den svalkar även efteråt,  och det är så skönt när det är så just runt ögonområdet. Man kan även lägga in denna crème i kylen en stund innan man använder den just för att få den extra sval och det är perfekt att göra så på morgonen när man kan vara lite lätt svullen i ansiktet.

Så till er som vill ha en återfuktande, svalkande och avsvällande ögoncreme så är denna ett kanonbra alternativ. Den kommer ut den 16 oktober så ni har tid på er att använda upp er nuvarande till att denna kommer ut. 😉


2 kommentarer2 kommentarer om “Svalkande ögoncreme”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Precis vad jag skulle behöva dock har jag aldrig förstått mig på krämerna, för dem är väl bara bra kanske 2 första timmarna? Sen då, sen är man svullen igen eller? jag skulle nästan vilja operera om det går eller göra något, för jag har det i generna, att ha ögonpåsar och det är inget jag har lust att tampas med när jag blir äldre. tips?

    Reply
  • Samma problem här men gick till Globens Ögonklinik och tog laser på området under ögat. 7 år sedan men det har hållit sig fint. Fick förklaringen att man har som vindruvskärnor i undre ögonlocken och att fukten av någon anledning minskar runt dessa som då istället ger påsar. Inget kost, sömn eller crèmer kan påverka. Fick med Apotekets ögongel och läkningscreme hem. Gjorde inte ont, lite svullnad/blånad ca 3 dagar.

    Kostade ca 5.000 för båda underlocken och tog ca 15 minuter, vet inte om det är dyrare eller billigare i dag – vissa ingrepp har ju minskat i pris. Numera köper jag Apotekets ögongel som hjälper till att ge en stramare känsla i minst 6 timmar. Hade från Oriflame förut men den nya med stålkula är mycket sämre så då gick jag över till Apotekets.

    Reply