Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:08 | September 30, 2014

Rund vas

DSC_0001 2a DSC_0002 2a
Imorse när jag vaknade så googlade jag som en tok efter den där runda vasen. Den har vart slut överallt, alltså verkligen överallt och på vissa ställen så kommer den om typ 6 veckor och så länge orkade jag inte vänta. Jag ville ha en rund vas nu men den är tydligen så populär att den säljer slut samma dag som den kommer in i alla butikerna. Men jag kollade på Hemtexs hemsida och då stod det att den kunde finnas kvar i Globen så jag ringde. Dom hade en endaste vas kvar och det var den enda kvar i hela Stockholm så jag skrek nästan åt hon i andra sidan luren att lägga undan den åt mig. En halvtimma senare står jag i butiken och köper den där vasen, överlycklig tjej gånger 1000. För en vas. 😀

Det blev ju så bra och den var i en perfekt storlek men jag måste byta ut blommorna till en blomma som hänger ner efter kanten, men nu har jag i alla fall vasen och jag är så nöjd! Här nedan har ni de vaser jag tittat på, tyvärr så är de flesta slut typ överallt men vissa kommer snart in i butik igen eller så går de att beställa via nätet. 😉

Desktop3

4 kommentarer4 kommentarer om “Rund vas”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan du inte visa runt i lägenheten sen när allt är klart? 🙂

  Reply
 • Vad fin den är, tycker lätt att den är snyggare än den från svenskt tenn. Superfint!

  Reply
 • Den är fin , men inte så kul o ha när den står hos alla andra .

  Reply
 • Nej det är ju så med massproduktion,alla kan köpa det och då blir det inget speciellt.Grejen med Design är ju att man får en helt annan känsla för det man köper,köper man fejk eller andra kopior på tex större kedjor så är det ju inte alls samma sak.Men Vasen var ju rätt så söt endå! 🙂

  Reply