Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:16 | September 15, 2014

Biktstolen i Big Brother huset

DSC_0087 DSC_0086

Jo visst har även jag hunnit bikta mig i BB- huset, jag frågade om jag fick stanna kvar en vecka men då blev jag utkastad lika fort! 😀

Jag sitter för tillfället i en annan stol och det är nämligen i Elins frisörstol och fixar håret, jag blir platina. 😀 Haha nej men längderna blir ljusare och kallare och hon får alltid till mitt hår så bra och det är fasen inte lätt med tanke på att jag har sk glashår. Efter detta ska jag bort till Amarelloo för att träna magen. Tänk nästa måndag får jag ta av mig mina stödbyxor och endast ha dom när jag sover. Alltså det är lycka för mig och sedan behöver jag bara vänta ytterligare i två veckor sedan blir det konditions-, ben- och rumpträning utan dess like. 😀

Sedan åker vi till lägenheten för att se vart vi ska börja med renoveringen. Vilka väggar som är bärande och om vi kan slå upp väggar så vi kan få större garderober och sedan hur vi kan sätta de nya. I´m so excited! 😀


6 kommentarer6 kommentarer om “Biktstolen i Big Brother huset”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vad roligt det där med flytten! Sååå mysigt att ha ett alldeles eget hem 🙂

  Reply
 • Måste kännas skönt att äntligen bygga upp ett eget hem och känna trygghet 🙂

  Reply
 • Hej Annica! 🙂
  Undrar vilken storlek du har i din bombarjacka från jfr.se?

  Reply
 • Hej Annica! Har aldrig tidigare haft problem med finnar eller min hy överhuvudtaget. Men nu har jag börjat få stora och små finnar, mängder, på hakan. Ingen annanstans? Vet du vad detta kan bero på. Tacksam för svar! PS, keep up the good work. Grym blogg 🙂

  Reply
 • Hej Annica!
  seriöst hjälp… jag är så trött på min tandställning och har så dåligt självförtroende att jag knappt vill le.
  Haft den nu i två år och går 2:an i gymnasiet!
  Har för mig att du hade tandställning, kan du inte berätta lite om det? ( det är nog väldigt många som har tandställning idag som läser din blogg )
  Hur länge hade du den? Hur gammal var du? hur mådde du under tiden? vad tänkte du för att må bättre? brydde du dig vad folk tyckte? Hur kan man få processen att gå snabbare?
  Älskar din blogg annica den är såå inspirerande
  kram

  Reply
 • Vart tog du vägen ?

  Reply