Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:23 | September 12, 2014

Podcast inspelning

DSC_0062-001DSC_0061-001
God morgon!
Imorse var jag uppe med tuppen för att arbeta då vi som alltid har fullt upp på fredagar. Det är podcastinspelning med den utslagne Big Brother- deltagaren Felicia och det ska bli väldigt intressant. Som ni vet har ju inte jag haft henne som favorit pga att hon är för öppen med sitt sexliv men jag är väldigt nyfiken på vad det är som gör att hon är så öppen med allt och varför hon pratar så himla mycket. Vem vet jag kanske får äta upp detta och ändrar min uppfattning, av egen erfarenhet vet jag ju att man inte ska döma människor efter vad man ser på tv så detta kommer att bli en intressant intervju! Är det någon fråga ni vill att vi ska ställa henne så kommentera det nedan så försöker vi att trycka in den under intervjun. 😉

Nu ska jag äta frukost och sedan blir det till att fixa sig eftersom vi ska på fotografering efteråt och sedan efter det ska jag fixa kläder inför Blog awards på torsdag. 🙂


14 kommentarer14 kommentarer om “Podcast inspelning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • jag måste sluta läsa bloggen 🙁 buu.. jag kan inte få avslöjat för mig vem det är som åkt ut och gjort vad innan jag kollat haha 😛 hatar sånt, men kommer in efter bb är slut och ser om det är något intressant 🙂

  Reply
 • Men om du inte kollar alla avsnitten får du skylla dig lite själv. Det var live igår och det står på alla BBs sociala medier.

  Reply
 • hur vill du att jag ska tolka din kommentar?
  ska jag skylla mig själv för att jag arbetar sena kvällar eller prioriterar annat före ett tv program och sociala medier?? nu kommer jag verkligen strunta i bloggen. peace

  Reply
 • Nej men jag kan tyvärr inte anpassa mig efter dig för att du jobbar som du gör. Detta är mitt jobb och jag måste skriva vissa saker i viss ordning och tyvärr är det såhär. Ha en bra kväll!

  Reply
 • snälla snälla snälla sluta med att göra peacefingrarna!! Man ser det alltför ofta o det är alltför opersonligt! Stop it??

  Reply
 • Tycker hon ska sluta puta med munnen och spreta med figrarna
  många läsare gillar det ju inte då skulle jag sluta med det, men hon kanske
  gör det för att många läsare inte gillar det.

  Reply
 • Jag gör exakt vad jag vill! 😀

  Reply
 • Hej! Först så vill jag bara säga att jag älskar din blogg, den är så bra och man får veta och tips på så mycket blandat! 😀
  Men i alla fall satt och tittade på en hemsida och sedan kom jag in under fliken hårborstar och då slog det mig, vad för slags hårborste ska man använda för att slita på håret så lite som möjligt??
  Helst så ska man väl inte borta håret alls? Men mitt hår måste borstas men vill inte slita på det.
  Många hälsningar Felicia!

  Reply
 • Fråga hon vad det var för planer hon pratade om att hon hade på hur hon skulle betee sig i huset men som inte blev av för hon började gilla alla i huset? För så sa hon ju. Menar hon att hon spelade en roll i början ?

  Reply
 • Hej Annica !
  Läser din blogg då och då..och gillade dej i huset.
  Men snälla du, sluta nu att fylla läpparna. Visst det är ditt val. men tycker du är så otroligt vacker utan att fylla upp dem så det ser så konstigt ut. Du var så fin inne i huset.
  kram

  Reply
 • Hon hade ju även fyllda läppar i huset 🙂

  Reply
 • Jag har inte fyllt dom på över ett år!!!

  Reply
 • haha nu kanske jag är lite efterbliven, men vart hittar man så man kan lyssna på eran podcast?? 🙂

  Reply